изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:51 EET
ПОКЛОН ПРЕД ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ДОБРОТАТА    
НовиниС желание да изкаже своята искрена благодарност и преклонение пред хората, които работят в сферата на здравеопазването, към редакцията на "Нова добруджанска трибуна" се обърна Венцислав Бъчваров от Добрич.

Той разказа, че от 30 години не е посещавал лечебно заведение Преди около месец се наложило да му бъде направена операция на херния. Насочили го към известния в тази област специалист д-р Дженко Русев. "След всичко, което се изписа с черни краски по адрес на лекари и медицински сестри напоследък, пристъпих със свито сърце в болничното заведение. Още от вратата ме посрещнах човек на средна възраст с приятна външност, с ека закачлива усмивка и топлота в погледа. С първото ръкостискане усетих успокоение и вярата, че този човек ще промени моето и на много още мои съграждани мнение за медиците към по-добро", разказва Венцислав Бъчваров. Той добави, че д-р Русев и сестрите Георгиева, Христова и Янкова са се отнесли към него и пациента в същата стая с такова внимание, топлота и грижовност, като към пациент от "висшите етажи" на властта.
"Поклон пред професионализма на работа на д-р Дженко Русев и сестри Георгиева, Христова и Янкова. Бог да благослови Вас и Вашите семейства", каза в заключение Венцислав Бъчваров.
 


Сходни връзки

ПОКЛОН ПРЕД ПРОФЕСИОНАЛИЗМА И ДОБРОТАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди