изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:09 EET
ПЛАЩАМЕ ТОК ПО ИНТЕРНЕТ    
НовиниЗа това, че вече могат да се плащат сметки за консумирана електроенергия по електронен път, съобщиха от пресслужбата на "Е.ОН България". От дружеството заявяват, че е въведен нов начин за плащане на сметките за електричество по интернет чрез електронния портал  ebg.bg с цел улеснение на клиентите.

Начинът е удобен, поради факта, че задълженията могат да се покрият без да се посещават касовите салони или банка. За да се възползват от тази услуга, клиентите трябва да се регистрират в  електронния портал (www.ebg.bg) и да притежават една от изброените карти: БОРИКА дебитни карти (БИН 6760),  MAESTRO BG, MASTERCARD BG, VISA BG, поясняват от дружеството.
Освен текущите задължения, регистрираните клиенти могат да заплащат и стари задължения с начислените към тях лихви за забавяне на плащанията. Важно е да се знае, че преведените суми постъпват в системата на "Е.ОН България" в деня, следващ плащането, добавят от компанията.
От стъпването си на българския пазар, "Е.ОН България" непрекъснато се стреми да подобрява обслужването на своите клиенти, предлагайки лесни и удобни услуги. В тази връзка компанията разширява възможностите за плащане на месечните сметки за електрическа енергия, като предлага алтернативни на плащането в брой начини – по банков път чрез директен дебит или разплащателна сметка, чрез банкомат, по интернет чрез Tранскарт (www.transcard.bg), EPAY (www.epay.bg) и вече и електронния портал  ebg.bg (www.ebg.bg).
 


Сходни връзки

ПЛАЩАМЕ ТОК ПО ИНТЕРНЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди