изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ


ОВЕН - Заложете на бързата си мисъл и действия, и ще бъдете на точното място и време. Задачите, които зависят от вас ще продължат да се развива и за напред, благоприятствайки бизнеса и парите ви.

ТЕЛЕЦ - Възможно е да се почувствате неудовлетворени от нечие поведение и отношение към вас. Не бързайте да го вините, а помислете къде грешите, защото е сигурно, че го правите.

БЛИЗНАЦИ - Независимо от променените условия ще приключите навреме поет ангажимент, каквито и чувства да буди това у вас. Ползвате се с авторитет и гласът ви ще се чува при избора на партньори.

РАК - Мотивирани сте да работите повече, но да постигнете това, към което се стремите. Не винаги то има отношение към материалната сфера, често се касае за творчески достижения.

ЛЪВ - В делата си ще се акцентирате върху срочните, за неизпълнението на които бихте понесли неустойки. С философски поглед и положителна нагласа към нещата, ще работите добре в екип.

ВЕЗНИ - Да спазите обещанията, с които сте се ангажирали за вас е въпрос на чест, за това може да се лишите от времето и развлеченията си днес. Ще имате индикации за положителни промени.

ДЕВА - Към задължения си днес ще пристъпите творчески, влагайки въображение и нов подход, което ще даде резултати. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане.

СКОРПИОН - Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение.

СТРЕЛЕЦ - Денят ви ще е натоварен, но няма да липсват приятни моменти в работата и в отношенията с хората около вас. Духовна наслада ще ви донесе запознанство с интелигентен човек, близък по интереси.

КОЗИРОГ - Предложение за нова работа, общ бизнес или друга, интересуваща ви оферта ще направи деня ви по-вълнуващ. Ще обмисляте възможните варианти, като няма да криете доволството си.

ВОДОЛЕЙ - Непредубедени ще пристъпите към вземане на решения, свързани с други хора, с което ще подобрите положението им. Като отговор на усилията ви, ще срещнете подкрепа.

РИБИ - Под друг ъгъл ще погледнете на събитие, което сте омаловажавали до сега и ще набележите мерки за справяне със ситуацията. Към околните не бъдете прекалено критични.

Как правят секс различните зодии?

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди