изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-19 @ 12:53 EEST
УТВЪРЖДАВАТ СЛЕТИ ПАРАЛЕЛКИ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
ОбществоФормирането на слети паралелки в пет учебни заведения на територията на община Добричка ще бъде гласувано на сесия на Общинския съвет.


Предложението е слети паралелки с по-малко от 10 ученици да има в основните училища в селата Паскалево, Смолница, Стефан Караджа, Ведрина и Бенковски.
Заседанието на ОбС ще се проведе утре. Дневният ред предвижда да бъде разгледана докладна записка на кмета Петко Петков с информация за текущото изпълнение на бюджета на общината за първото шестмесечие на 2009 г. Предвидени са още докладни, свързани с дофинансиране на дома за деца, лишени от родителски грижи, "Добруджанче" в село Овчарово, осигуряване на финансиране за обзавеждане на детската градина в село Алцек, ще бъдат разгледани молби за отпускане на средства за издръжка на футболните клубове в селата Дончево, Стожер и Овчарово.
Очаква се на сесията съветниците да вземат решение за промени в Инвестиционната програма на общината, по бюджета за настоящата година, както и в две наредби - Наредба № 8 за определяне размера на общинските такси и цени на услуги на територията на община Добричка и Наредба № 4 за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество. Ще бъде направена и актуализация на Програмата за управление и разпореждане с имотите - общинска собственост.
На сесията ще бъдат разгледани докладни записки относно разходването на средства, получени от продажба и отдаване под наем на земеделски земи и имоти в землищата на селата Пчелник, Дончево, Стожер, Овчарово, Попгригорово, Полк. Свещарово, Ломница и Соколник. Вносители на докладните са кметовете и кметските наместници на населените места. НДТ
 


Сходни връзки

УТВЪРЖДАВАТ СЛЕТИ ПАРАЛЕЛКИ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди