изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:29 EEST
ЗАМ.-МИНИСТЪР БОРИСОВ ВРЪЧИ ПРИЗОВЕ    
НовиниБлизо 500 от участващите в тазгодишното изложение "Селското стопанство и всичко за него" се събраха във вторник вечерта на традиционния коктейл, даван от организаторите "Добрички панаир" АД.

В напълно обновената и уютна обстановка на ресторант "Чифлика" присъстващите тръпнеха в очакване на това кои ще получат престижния приз тази година. Гости на събитието бяха зам.-министърът Преслав Борисов и зам.-кметът по икономическо развитие на община град Добрич Надежда Петкова.
За доброто настроение на представителите на агробизнеса в страната със свои изпълнения се грижиха талантливите възпитаници на СОУ "Кл. Охридски". След няколко музикални изпълнения, настъпи и сюблимният момент. Изпълнителният директор на "Добрички панаир" АД Звезделина Иванова обява наградените, а грамотата и знака на панаира им бяха връчени лично от зам.-министър Преслав Борисов. Наградата за най-добро търговско представителство тази година бе дадена на добричката фирма СД "Стойчеви". Веднага след получаването на отличието Иван Стойчев сподели за НДТ, че формулата на успеха е "работа", за всичките 19 години, откакто фирмата съществува. Дружеството е представител за България на трактори "Зетор" и прикачен инвентар "Уния" и американската фирма за селскостопанска техника "Грейт плейнс".
Наградата за иновации в земеделието отиде при "Мегатрон" ЕАД. Представителят за Добрич Спасина Братоева сподели след награждаването, че това е голямо признание за фирмата. "Нашата фирма се слави с висока производителност на техниката при всякакви условия и сме лидер на пазара във всяко едно отношение - качество, производителност и обслужване" - каза още С. Братоева. И тя сподели, че формулата на успеха е: "Работа, работа и пак работа". Наградата "Мегатрон" ЕАД получи за самоходната пръскачка "Джон Диър".

 

 


Сходни връзки

ЗАМ.-МИНИСТЪР БОРИСОВ ВРЪЧИ ПРИЗОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди