изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:27 EEST
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ    
ОбществоЗа това се жалват жители на бл. 36 в кв. "Добротица"

"Очевидно медиите вършат работата на ВиК. Или поне на вас ви дават обяснение. Затова избрах чрез вас да сигнализирам за проблем, траещ вече два месеца. Надявам се от страниците на вестника да разбера обяснението на шефа на ВиК за причините, поради които вече втори месец не си заравят дупка след ремонтни дейности. Вярно, че мястото е пред собствения ни гараж, пред вх.А на бл.36 в кв. "Добротица" и не представлява заплаха за движение по оживен булевард, но представлява проблем вече за притежателите на мази, защото при всеки обилен дъжд през дупката се стича вода и ги наводнява.
Неколкократно съм сигнализирала на диспечерите на ВиК, както и на телефон за работа с клиенти /да се чуди човек за какво е обявен така/. Отговаря ми се с "Добре". Писала съм и до Приемната на Общината за сигнали и оплаквания. Резултатът - вече два месеца дупката си стои и още повече хлътва" - това ни е написала и изпратила на електронната ни поща ndt@abv.bg нашата читателка Боряна Цанева.
Зададохме въпросът й на управителя на водното дружество Величко Василев, който каза: "За жалост това е поредният случай, в който ставаме свидетели на това, че като се направи добро, насреща се получава шамар. На този адрес имаше проблем. Ние отстранихме аварията и при това напълно за сметка на дружеството изпомпихме водата от мазите на живеещите там. Само държа да отбележа, че една такава услуга излиза около 700 лв. Вярно е, че още не е асфалтирана дупката, защото се изчаква да се слегне положеният чакъл и тогава да се положи асфалт".
 


Сходни връзки

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ | 12 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-27 @ 18:36 EEST

Хахаха... Сега има ли дупка там или няма дупка, понеже е запълнена с чакъл?... Ако е запълнена, наистина е добре да се чака, тъй като по принцих ВиК май няма нужната машина за трамбоване (това е по собствени наблюдения, какво оставят след себе си в града).

Освен това много ми е симпатичен този управител на ВиК... Те били направили услуга, като отводнили мазите. Ама мълчи, кой ги е наводнил тези мази. :-))))

Аз например като малък счупих прозореца на съседа. Баща ми го поправи за своя сметка и не смяташе, че съседа му дължи услуга. Ама явно днешно време като причиниш вреда някому, оправянето й се смята за услуга, щом е на стойност 700 лв. :-))))))))))))))))))

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-27 @ 21:04 EEST
каде е нашата прекрасна детелинка
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-27 @ 22:41 EEST

Това измислено управителче Величко вечно бягя по тъча.Той не е научен да прави услуги,така,че за въпросният жалващ се той даже не си е вдигнал и пръста да помогне с нещо.Компетенциите му са под минимума,

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-27 @ 23:36 EEST
Оххххххххххх, така не съм се смял много отдавна. То бива, бива глупотевина, ама чак толкова не съм очаквал, че има...:))))))))))) А бе, г-н Найденов, ами по вашата логика излиза, че ние сме виновни за некадърните действия на подчинените ви. Вземете си съберете верисиите и направете нещо добро за града, който Ви храни, вмести вечно да мрънкате и да обиждате гражданите на Добрич. На крива ракета, Космосът й виновен.....
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-28 @ 11:55 EEST
А какво ще кажете, г-н Найденов, за дупката между блок 16 и блок 21 на жк"Добротица", която разкопавате на всеки 10 дни? Или и за нея хората от квартала са виновни? Да бяхте си свършили кадърно работата, щяхте по - малко пари да дадете, отколкото досега вложихте. А ако вземем да броим всичките дупки на града, ще излезе, че по - голяма дупка от ВиК няма!
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-28 @ 14:50 EEST
Величко не е Найденов,а Василев-манекена.хахахахахахахахахахахахах---Некъдърника.
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-28 @ 16:34 EEST
Този дето са го сложили уравител Вичо-дето не е в час с много работи,ако не са началниците които са много години там в самото предприятие,той просто няма да знае накъде е и какво да прави.Те му казват причината примерно за авария и той по същия начин предава на медии или интервю.По същия начин действа да изгони служител и то стойностен човек.Негови доверени му докладват с неверни неща ЗА НЯКОЙ КОГОТО НЕ СИ ХРЕСАТи той да покаже властта си гони човека,ИЗПОЛЗВАТ ГО И ТОЙ НЕ СЕ УСЕЩА,ЕСТЕСТВЕНО ЗАЩОТО Е ПРОСТ...Ама ...той какво си мисли че е вечен ли...........ДРИСЛЬО И ТО ГОЛЯМ.
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-29 @ 11:52 EEST
Не изпитва ли неудобство този, които е назначил профана В.Василев на този пост или и той си бърка в кацата с мед наречена ВиК? Балъците да плащат. Кметицата и Общината да се правят,че нищо не се е случило. Тази пасмина срам няма ли???? Хора, спрете да плащате докато тези хора не се махнат от постовете, които заемат!!
НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-29 @ 19:51 EEST

за улицата с най свято име ВАТАК кой е виновен   -  алоооооооооо шевче  влез в час или се махай  че тя улицата се е превърнала в "батак" от некадърнаци

ВиК И Величко Василев
Автор: Anonymous да 2009-09-11 @ 13:16 EEST
Относно личността на Величко Василев, бих направил следният коментар.Че не е прос е вярно/пък и да е/ не съм аз човека да му дам тази оценка, но като бивш служител на ВиК мога да кажа със сигурност че, се води и то много от чуждо мнение.Години на ред един друг голям "специалист" Ивелин Стоянов Началник селски район /щот той си лъже по рождение/ го лъжеше за всичко каквото му падне, а Василев вместо да го изгони го поощряваше и му вярваше. Относно отношението му към служителите положението е направо трагично.Явно Anonymous който коментира е доста добре запознат. Една фирма като тази чийто принципал е Държавата/ а държавата сме всички ние/ мисля трябва да бъде за пример относно отношенията към персонала. За съжаление на Г-н Василев кой каквото му донесе последно и той това приема за вярно. Води се и то много. За съжаление е за обграден от хора които градят само свой те интереси...и не зная защо Василев който аз лично не смятам за глупав не се сеща че те "съветниците" му правят мечешка услуга, и с това поведение което има както към работа така и към служителите си скоро ще гръмне самият той. Ще дам и един пример: тези дни служителите от селски район пишат обяснения защо миналата година през август е имало по-висока консумация на вода от таз годишният август. Разбира се разни ръководни кадри които не могат да оправдаят собственото си безхаберие и некадърност, прехвърлят вината там където могат-и другаря Василев с удоволствие ще накажи и уволни 5-6 инкасаторки защото видите ли нa някой началник с крива ракета не му излизат сметките с водата. Г-н Василев...влезте в час!!!
ВиК И Величко Василев
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 21:52 EET

Хахаа..добър коментар..няма що! Другарю..Вие в кое време живеете още? Или просто Ви е яд, че не сте на работа вече и не си клатите краката по цял ден,а се чудите как да нагрубявате и обиждате хората, защото светът Ви е крив? Хора, вие в какъв свят живеете..Ставаме все по-гадни едни спрямо други. Така ли не се намери някой да каже благодоря, макар и скъпа, че имах вода и не палня бидоните всяка вечер...

НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ ПИШАТ НА ndt@abv.bg НЕЗАРОВЕНА ДУПКА НА "ВиК" НИ ПЪЛНИ МАЗИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 22:07 EET

http://bulgaria.actualno.com/news_167160.html

Информацията може да е стара, но ако сте грамотни вземете попрочетете какво пишат хората и се замислете..!!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди