изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:10 EEST
БАБА ОТ ДЪБОВИК НАРЪГА С НОЖ ВНУКА СИ ВЪВ ФРАНЦИЯ    
Ред и сигурностСедемдесетгодишна българка бе арестувана от френската полиция по обвинение в опит за убийство на 13-годишния й внук във Франция, предаде АФП, съобщиха електронни медии.

Тя е задържана във временния арест, а срещу нея е започнато разследване. НДТ научи, че бабата - Кина Петрова, е от генералтошевското село Дъбовик.
Според хипотезата на полицията възрастната жена е нападнала с нож внука си, тъй като синът и снаха й искали да я изпратят обратно в България. Полицията получила сигнала от момчето, което твърдяло, че баба му го е намушкала. Детето е прието в болница с перфориран бял дроб, но без опасност за живота.
От 2007 година, когато 70-годишната жена е пристигнала във Франция, за да живее при сина си и снаха си, положението в семейството се е влошавало. Особено тежки били отношенията между обвиняемата и снаха й. Според признанията на българката, от една година тя е обмисляла убийството на внука си, в случай че бъде изпратена в България. След като е разбрала, че семейството й е купило билет за връщане в родината й, решила да изпълни плановете си.
Кина Петрова имала къща в Дъбовик, която продала преди да замине за Франция, разказаха хора от селото. Говори се, че по принцип е аптекарка, но със средно образование. Според съселяни, навремето имала съпруг, от който е синът й. В Дъбовик се носят слухове, че Кина е лежала в затвора за убийство и именно там е родила детето си. Живяла е с различни мъже в различни населени места - Добрич, Дъбовик и каварненско село, твърдят запознати. НДТ
 


Сходни връзки

БАБА ОТ ДЪБОВИК НАРЪГА С НОЖ ВНУКА СИ ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди