изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:23 EEST
"ХОБИ-2" ПРЕДЛАГА ЗА ВЕСКИ ВКУС И ДЖОБ ПО НЕЩО    
Лов и риболовЛюбителите на лова и риболова могат да ликуват, защото още един специализиран магазин за ловни и риболовни принадлежности и аксесоари отвори в края на миналата седмица врати - магазин "Хоби-2", който се намира на кръстовището на ул. "Боряна" с ул. "Хр. Ботев" в града.

Още докато влезе човек не може да не забележи богатото изобилие от макари, като наистина предложенията са за всеки вкус и всеки джоб - от 10 лв. до 100 лв., както и богато разнообразие от марки - "Трабуко", "Мичъл", "Фил стар" и какво ли още не. На специални стойки пък са подредени множеството телескопи и спининги. Посетителят има възможност всяка една от стоките да пипне и огледа. Много са и влакната, а стръвта за риби е от всички видове жива, захранка. Намират се множество кукички, блесни. За любителите на риболова навътре във водоемите има лодки и извънбордови двигатели.
Не са забравени и авджиите - в момента има в наличност в магазина избор от въздушни пушки - "Хътсън", "Гамо", "Метеор" и други, а въпрос на време е да се подредят и ловните пушки и фоейрверките. В "Хоби-2" могат да се намерят газово-сигнални пистолети - не само за кавалери, а и за дами. Предложенията за дамите са от марките "Блоу" и "Екол" - калибър 8 мм, а мъжките са 9 мм. В "Хоби-2" можете да си купите спрей за самозащита, както и специален спрей за защита от нападение от кучета. В магазина не липсват и гъдели - удобни столчета, куфарчета за принадлежности и всякакъв комфорт, от който има нужда човек, решил през уикенда да избяга от жена си.
 


Сходни връзки

"ХОБИ-2" ПРЕДЛАГА ЗА ВЕСКИ ВКУС И ДЖОБ ПО НЕЩО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди