изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:22 EEST
20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ    
НовиниМладият бизнесмен е Иво Петров от Добрич, син на строителния предприемач Иван Милев - кандидат за депутат от КБ

В началото на седмицата електронните медии публикуваха новината, че летище Търговище е продадено за 480 хил. лв. на фирма "Летище Търговище 2009", собственост на 20-годишния Иво Петров. Според агенциите фирмата на Петров се оказала единствената, чиято оферта беше допусната до участие в търга на 20 август, обявен от летище Пловдив. Аеропортът в лудогорския град е прехвърлен в активите на летище Пловдив, след като германската "Фрапорт" взе на концесия въздушните гари във Варна и Бургас. Началната тръжна цена е била 445 235 лв. Освен "Летище Търговище 2009" предложения са подали "Тракия ер", "Ерпорт секюрити клирънс" и "Драгажен флот Свищов", която е концесионер на пристанище Свищов, но трите фирми не са били допуснати заради пропуски в документите.
Проверка на медиите установила още, че управител и собственик на фирмата - спечелила конкурса е Иво Петров от Добрич. Оказва се Петров е син на строителен предприемач от града ни и кандидат в последните парламентарни избори от Коалиция за България Иван Милев. Милев бе на пето място в листата от квотата на коалиционните партньори на БСП - "Български социалдемократи" на Георги Атанасов. Пред журналисти той обясни, че сделката няма политическа обвързаност.
Идеята за покупката на аеропорта била на Иво, който е студент по мениджмънт в Свободния университет във Варна. Младият бизнесмен дори нарочно регистрирал фирма за целта и сключил договор за наем на офис, споделя още пред журналисти бащата. Той е категоричен, че няма да финансира сделката, а това ще стане чрез кредит. Намерението на И. Петров било да развие малко летище с школа за обучение на пилоти на малки самолети, както и школа по парашутизъм.
 


Сходни връзки

20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-28 @ 17:55 EEST

abe smeshnici kopuvate zemq za 480 000, a realnat i stoinost e 4 000 000 ! vsi4ko e normalno nali koi shte mu otpusne na 20 godishniq Ivo polovin milon kredit toku - taka v tazi kreditna stegnaciq bez  problem .... i 5 Boiko Borisovci da doidat na vlast pak shte sme si sashtq batak . Istinaa e 4e idva vremeto na preplitane na interesi i raz4istvane na smetki !!!!

20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-29 @ 07:50 EEST

Да не пропускаме факта,че през тези летища се прехвърлят огромно количество наркотици.

Та, млдият находчив бизнесмен се е ориентирал правилно !  ;-D

Може да има и нов сериял на филма "Дайови-2" ... Кой - знае !?

20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-29 @ 11:44 EEST
И аз искам с такъв кредит да го купя. За този кредит кой и с какво е гарантирал,  коя е банката кредитор -това напишете за да кандинатствам и аз!!!!!
20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-30 @ 18:35 EEST

ДА НЕ ПРОПУСКАМЕ ФАКТА,ЧЕ МАЙКАТА Е СЬДИЙКА В НАШИЯ СЬД!

20-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ КУПИ ЛЕТИЩЕ ТЪРГОВИЩЕ
Автор: Anonymous да 2009-08-31 @ 15:05 EEST
Лошото е че, след като малкото лайненце завърши изключително престижния университет, ще продължи да ни с*ре в/у главите, Те зат'ва лъвовете убиват малките хиенки без да ги ядат дори - като пораснат да не.......

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди