изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 11:40 EEST
ТАЛАНТИТЕ ОТ ШАБЛА ПЯХА ЗА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ    
НовиниПрез последния работен ден на миналата седмица, в залата на читалище "Зора " се състоя концерт за почитателите на хубавата българска и световна музика, съобщава сайтът на общината.


Той се проведе по повод 40 годишния юбилей на Шабла и е по предложение на инициативна група, работила по подготовката и провеждането на всички прояви досега.
По традиция и този концерт започна с изпълнения на духовия градски оркестър с ръководител Панко Добрев. Бившата възпитаничка на СОУ "Асен Златаров  ", Мирослава Димитрова ни потопи в света на българската народна песен.Фолклорно, но акапелно изпълнение ни поднесе и Кина Донева- бивша учителка по Български език и литература. Майсторското изпълнение на нашия съгражданин Илия Колев с акомпанимент на акордеон му донесе бурни аплодисменти от зрителите в залата. Още една млада дама, Десислава Янакиева пя за своите приятели и събралата се публика. Дуетът с китари Красимир Бончев - Андон Донев се раздаде на сцената за почитателите на хубавата и мелодична българска песен и за тези от "Металика ".Когато към тях се присъедини и Деси Донева се вдигна градусът на настроението.
Известният на шабленската публика дует Нели Ганчева - Спас Костов изпълни обичаната от всички песен на фамилия "Тоника "  - "Сутрин рано ". Добринка Иванова, ученичка от шабленското училище пък поздрави със своята песен гостите на Шабла. Обичаният и всепризнат актьор от нашия град, Димитър Ялнъзов, въпреки че имаше повод за личен празник участва в програмата за радост на шабленската  публика.
Празничният концерт завърши с песента "За теб България ", изпята от всички участници.
 


Сходни връзки

ТАЛАНТИТЕ ОТ ШАБЛА ПЯХА ЗА СВОИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди