изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:23 EEST
НАГРАДИТЕ НА "ДОБРИЧКИ ПАНАИР"    
Новини

СД "Стойчеви" и "Мегатрон" са тазгодишните носители

На церемония снощи в ресторант "Чифлика" бяха връчени наградите на "Добрички панаир" за изложителите в ХVІІ-ото издание на изложението "Селското стопанство и всичко за него".



Тази година бяха връчени два приза. Наградата за търговско представителство отиде при СД "Стойчеви", Добрич. Фирмата е традиционен изложител на Добричкия панаир. Участвала е неизменно във всички издания на изложението "Селското стопанство и всичко за него". Тази година тя разшири своето представяне като показва най-новите системи за директна сеитба на американската фирма "Грейт Плейнс", която е лидер в производството на машини за директна сеитба. Тя е произвела повече машини за директна сеитба, отколкото всички останали производители, взети заедно, обясняват от СД "Стойчеви". Фирматха се опитва да наложи тази технология на българския пазар, тъй като конвенционалните методи за обработка на почвата вече не се прилагат в САЩ. Там от 40 години не е употребяван плуг. Това е нова технология за България, но недотам нова за Европа. Затова от СДС "Стойчеви" считат, че ако нашето земеделие ще се развива е напред, именно това е бъдещето. Фирмата представя на изложението четири нови машини, които за пръв път се предлагат на българския пазар. Показва и нов трактор Zetor.
Приза за новост на изложението отиде при "Мегатрон" ЕАД. Фирмата предлага Самоходна пръскачка и торачка John Deere 4930, която е новост за световния пазар. Продуктът е напълно автоматизирана високоефективна комбинирана самоходна пръскачка и торачка с интегрирани системи за управление и конрол. Той се прилага при торене и пръскане на различни култури. Високоефективна машина, която тори или пръска в зависимост от нуждите ви с клиъренс повече от 1,3 метра. Възможност за пръскане и торене във всяка фаза на развитие на културите.
 


Сходни връзки

НАГРАДИТЕ НА "ДОБРИЧКИ ПАНАИР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди