изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:47 EEST
Два часа Мадона подлуди феновете си    
Култура Повече от 50 000 души чакаха с часове поп- иконата Мадона, която излезе на сцената на трон на фона на светлинно шоу точно в 22.00 часа на националния стадион „Васил Левски". Два часа тя пя за българските си фенове, а през това време смени осем тоалета и изпя повече от 20 песни.

Публиката реагираше емоционално на всяко появяване на сцената на поп иконата, но тя не оправда очакванията, че ще отдели специално внимание на Майкъл Джексън в деня на 51-вия му рожден ден.

В памет на починалия поп идол по време на концерта на мадона, един он танцьорите й се появи в сценичните дрехи на Краля на попа, имитирайки култовите му движения.

Също така, тя си сложи символичната бяла ръкавица на Джако, но всичко това беше част от стандартната програма на турнето.

Концертът премина през няколко части, всички подкрепени от впечатляващи визуални ефекти.

Певицата и нейните танцьори се возиха в стар модел на "Ролс Ройс" по времето на песента Beat goes on.

За музикалото събитие на годината, което беше част от турнето на Мадона "Лепкаво и сладко", беше създадена строга организация.

Първите, които бяха пуснати на стадион "Васил Левски", бяха зрителите от т. нар. „златен кръг". Това бе най-привилегированата зона в рамките на територията на концерта. Цената на билета за златния кръг бе 200 лв.
След това следваше сребърният кръг, чиито билети бяха малко по-евтини.
Останалите фенове на Мадона се пропускаха бързо и организирано на „Васил Левски". Преди грандиозното шоу организаторите раздаваха бели картонени ръкавици в чест на рождения ден на Майкъл Джексън.

Мадона кацна в 15.20 ч. на столичната аерогара, но успешно избяга от медиите.
У нас е дошъл и приятелят на певицата Хесус.
Кралицата на попа се появи с две от четирите си деца - тийнейджърката Лурдес (12 г.) и малката Мърси (2 г.). Тя и свитата й долетяха с два малки самолета "Гълфстрийм 4" от Румъния.
Още на пистата русата амбиция бе качена в черен джип "Порше Кайен" и отпраши светкавично с полицейски ескорт по "Цариградско шосе"до стадиона.

Там поп звезда № 1 на планетата бе планирала да прекара остатъка от времето си на българска земя. В крайна сметка Мадона изкара точно един работен ден у нас - около 8 часа.

Зад кулисите звездата не се бе пременила като претенциозна знаменитост, а с бейзболна шапка и черно-бял анцуг "Адидас". Около нея цареше желязна дисциплина. Персоналът й довършваше подготовката за концерта. Поне 1000 души се грижеха за подготовката на концерта, сред тях бяха и готвачите на Мадона, които не приготвят ястия кашер само за нея, а хранят целия екип.

Без да се преоблича, точно в 16,30 поп кралицата се качи на сцената за саунд чек заедно с балета и музикантите си. Когато гласът й се разнесе в района на Борисовата градина, феновете й се разпищяха от радост. Гласът й обаче звуча едва около пет минути.

Репетицията продължи до 17 ч, след което Мадона си остави време за почивка, съсредоточаване и грим. Двете й момиченца непрекъснато бяха в покоите на мама Мадона в преобразените в бяло спортни зали в сектор "Г"./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Два часа Мадона подлуди феновете си | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Два часа Мадона подлуди феновете си
Автор: Anonymous да 2009-08-30 @ 19:55 EEST
Гледах Мадона през 1990г. в Барселона. Беше супер, невероятно шоу тогава..........Не мога да си представя как е било сега??? Завиждам на тези които са били на концерта и в София!!!................Иначе ако и слушаш песните - нищо особено..........
Два часа Мадона подлуди феновете си
Автор: Anonymous да 2009-09-02 @ 22:32 EEST
koncerta v sofiq be6e nezabravim.unikalna sceni4na tehnika.strahotna horeografiq-nqmam dumi.cqlata bluskanica i zakusnenieto i si struvaha.fondamentalen schoumen bezsporno.
Два часа Мадона подлуди феновете си
Автор: Anonymous да 2009-09-06 @ 11:10 EEST
Снощи си дойдох от София. Случайно срещнах Бербатов в хотелския комплекс и той лично ми каза, че е неин голям фен. Особено след като е похабила чима на Националния стадион. :-)))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди