изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:05 EET
ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ



ОВЕН - Комуникациите ви с държавни, банкови, обществени и други институции ще повишат възможностите ви в бизнес и професионален план. Ново запознанство ще ви заинтригува.

ТЕЛЕЦ - Шанс за изява в професионалната сфера. Не, че досега сте стояли в нечия сянка, но днес нещата ще ви се предлагат и без усилия ще постигате намеренията си. Реализирайки ги.

РАК - На работното място ще получите полагащата ви се оценка и възнаграждение, което ще ви мотивира да разкриете и повече от качествата си. Можете да рискувате, но умерено.

ЛЪВ - С добри намерения сте да свършите всичко, което планирате, но нещата няма да зависят само от вас. Ще възникнат непредвидени ангажименти, които може да осуетят програмата ви.

БЛИЗНАЦИ - Достатъчно отговорни сте, за да допуснете по причини, зависещи от вас, да пострада работата или друго важно нещо в живота на близките ви. Ще се стараете в подготовката на делата си.

ДЕВА - Жадни сте за спокойствие и приятно общуване, което би ви осигурило и глътка отдих. Ще останете заинтригувани от предложение, заради което може да промените плановете си днес.

ВЕЗНИ - Очакват ви финансови придобивки, погасяване на задължения и други. Изразен късмет и любовни сполуки. Постиженията в професионалната сфера ще ви наредят в предни позиции.

СКОРПИОН - Ако не одобрявате нечие решение и то има отношение към вас, не крийте мнението си, но и не бъдете груби. Ще продължите и занапред да се вслушвате в разума си, друго не би могло и да бъде.

СТРЕЛЕЦ - Ще бъдете повлияни от доброто настроение на хората около вас и това ще направи деня ви по-светъл. Не по-малко важни за вас са и предстоящите ви изяви, за които подготовката е в ход.

КОЗИРОГ - Денят на повечето от вас ще е приятен и зареждащ ви с добри намерения. Времето предразполага към почивка, но няма да пренебрегнете и делата си, заради които бихте направили всичко.

ВОДОЛЕЙ - Положителното ви отношение към работата и колегите ви превръща в хора, на които може да се разчита. И вие като практични хора ще се възползвате от благоразположението към вас.

РИБИ - Не се разпилявайте в много посоки, денят е важен за делата ви и най-вече за личните ви реализации. Активността ви на работното място ще ви доближат до желаните резултати, но е нужно още.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди