изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:36 EEST
27-ГОДИШНА РОДИ У ДОМА СИ, ХВЪРЛИ БЕБЕТО СИ В ТОАЛЕТНА    
Ред и сигурност27-годишна жена от балчишкото село Ляхово роди у дома си дете, което в последствие е открито изхвърлено в тоалетна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Съобщение за родилката е постъпило в полицейското управление в Балчик на 27 август около 11.30 часа от болницата в морския град. НДТ научи, че Исмие Алиева родила в дома на родителите си миналата неделя - 23 август. Според хора от селото, на младата жена не й личала бременността. На петия ден след раждането - в четвъртък, потърсила лекарска помощ в МБАЛ в Балчик, тъй като получила усложнения.


 Исмие имала вътрешна инфекция, кръвоизлив и анемия, разказаха лекари. След направено кръвопреливане състоянието й е овладяно.
След получаването на сигнала полицейски служители извършили проверка в дома на родителите на Исмие. Установено било, че 27-годишната жена родила момиченце. Сложила го в найлонов плик и го изхвърлила във външна тоалетна в двора на къщата. Трупът на новороденото дете е изпратен в катедра “Съдебна медицина” в болницата в Добрич. Извършената аутопсия установила, че момиченцето е било живородено, казаха запознати с разследването. Според тях е възможно да не е проплакало и да е живяло много кратко. Назначени са хистологични изследвания, които да покажат окончателно от какво е починало бебето.
Исмие Алиева не била омъжена. Последно работела като озеленител към Горско стопанство. 
По случая е образувано досъдебно производство по описа на РПУ-Балчик. НДТ
 


Сходни връзки

27-ГОДИШНА РОДИ У ДОМА СИ, ХВЪРЛИ БЕБЕТО СИ В ТОАЛЕТНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди