изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:00 EEST
В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ПЛАТИХ СИ ТОКА, А "Е.ОН" МЕ ПРЕКЪСНАХА    
ОбществоЖалва се читател на НДТ, живеещ в блок по ул. "Калиакра"


Наш читател, живеещ в общинско жилище на адрес ул. "Калиакра" 54 бл. 2, вх. А, ап. 14 се оплака, че му е прекъснато електрозахранването, след като е платил всички дължими суми към фирмата. Абонатът има през юли подадена жалба за начислена неправомерно фактура, както и молба да не бъде прекъсван, докато получи отговор от дружеството. Въпреки това от компанията прекъсват абоната. Останал без ток в дома си, читателят ни Георги Георгиев, отива отново на място в центъра за обслужване на клиенти и там му казват, че трябва да плати дължимата сума, както и такса скачване, ако иска да има ток. "Независимо, че имам жалба за надписана фактура и молба да не ме прекъсват, платих сумата в това число и таксата за скачване, но никой не дойде да ме свърже. Така стана и на втория ден, пак посрещнахме вечерта на тъмно със семейството ми. Обадих се на единния номер на компанията, откъдето оператор ми заяви, че на моя клиентски номер няма никаква дължима стойност за неплатена енергия и трябва да бъда присъединен към мрежата. Днес /б.а. - в петък/ вече трети ден сме у дома без ток" - оплака се нашият читател. Той настоява още да му бъде възстановена сумата по такса скачване, защото, според него му е взета неправомерно, както и да му бъде възстановена сума по надвзетата фактура.
Зададохме въпросите на Г. Георгиев на компанията откъдето ни съобщиха следното, клиентът има абонатен номер, по който плаща задължение от 13.05.2007 г. "Преди това, по представена настанителна заповед № 477/05.04.2007 г. той е реалният ползвател от месец 04.2007 г., като консумираната електроенергия е фактурирана по друг клиентски номер. Именно по него е останала една неплатена фактура, дължима от абоната. Към деня на прекъсването (25.08.2009 г.) е имал  неплатени задължения и по новия клиентски номер. След прекъсването е заплатено задължението по новия клиентски номер, но все още не е заплатено това по стария клиентски номер, поради което електрозахранването не е възстановено. На 24.08.2009 г. на клиентката е изпратен писмен отговор с подробно разяснение на извършените плащания и просроченото задължение". След запитването на НДТ стана ясно, че в петък след обяд абонатът и наш читател е бил свързан.

 


Сходни връзки

В ПО-ДОБРАТА ПРИЕМНА ПЛАТИХ СИ ТОКА, А "Е.ОН" МЕ ПРЕКЪСНАХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди