изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:13 EEST
КАРАТЕ ИНСТРУКТОРИ ОБУЧИХА МЕРАКЛИИ НА САМОЗАЩИТА    
СпортЗа пореден път Каварна бе домакин в рамките на уикенда на станалия вече традиционен турнир по карате за Купа Каварна. Надпреварата се организира за трета поред година от община Каварна, Българска национална федерация по Карате – До и Централен полицейски карате клуб.

160 състезатели от 15 клуба от страната се включиха в състезанието, като турнирът протича под патронажа на кмета на морската община Цонко Цонев, който даде в събота от 16 часа и официалния старт. Каратисти от всички възрастови групи - деца, девойки и младежи младша и старша възраст, мъже и жени, се срещнаха в зала "Олимпиада" в Каварна.
Турнирът по карате за Купа Каварна е част от подготовката на националния отбор на България за предстоящите му участия в Балканското и Световното първенства.
Във втория ден на турнира - вчера, за пореден път се проведе и обучение по самозащита. По традиция то се състоя на Централния плаж в Каварна от 11 до 12 часа. Всички желаещи каварненци и гости на града имаха възможност да се включат в уроците на елитни инструктори от Българска национална федерация по Карате – До.
 


Сходни връзки

КАРАТЕ ИНСТРУКТОРИ ОБУЧИХА МЕРАКЛИИ НА САМОЗАЩИТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди