изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:16 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДАВАТ ВОДНИЯ ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА    
ЛюбопитноДа бъде сезирана прокуратурата в Добрич по сигнали за нарушения на управителя на "ВиК" инж. Петър Ников и, ако в хода на проверката се установи, че е извършено престъпление, да се образува предварително производство срещу виновните лица - това е последното решение за този мандат на Общинския съвет в Добрич, взето на сесията вчера. Това бе предложено от съветника Енчо Русев. Според него от известно време добричлии са свидетели на нарушаване на законите от Петър Ников, от които потърпевши били гражданите.

ОСВОБОЖДАВАТ 34 ОТ "БРЯСТ" ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА

Ръководството и синдикатите в мебелната фирма "Бряст" са подписали споразумение за уреждане на съкращаването на персонала в дружеството. Предвижда се сегашният щат от 87 души да бъде намален на 53 до края на годината. На 11 август са връчени едномесечни предизвестия на 21 работници. След изтичането им те ще получат обезщетението за срока на предизвестието. Второто обезщетение ще бъде получено през октомври.
НДТ - 1 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДАВАТ ВОДНИЯ ШЕФ НА ПРОКУРАТУРАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди