изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:25 EEST
ШАБЛА СЪС СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО И ЕКОЛОГИЧНА БЕЗОПАСНОСТ    
НовиниЛидерът в международната сертификация Bureau Veritas Certification удостовери качеството на услугите за граждани и фирми на община Шабла, съобщиха от пресслужбата на морската община.

 В деня, в който морското селище отбеляза 40 години от обявяването си за град, се е състояло и официалното връчване на сертификата за качество по международните стандарти ISO 9001:2000 и ISO 14001:2004. На събитието са присъствали директорът на Bureau Veritas Certification България Калин Панев, кметът на община Шабла Красимир Кръстев и други официални лица.
“За мен е чест да връча този престижен сертификат, акредитиран от кралската служба на Великобритания. Той е безспорно доказателство за качеството на услугите на общинската администрация на град Шабла. Международната акредитирана сертификация е важна стъпка при интегрирането на България в Европейския Съюз – чрез сертификата се завоюва доверие пред външните институции много по-бързо и той е гаранция за устойчиво развитите и просперитет”, е споделил Калин Панев
 Bureau Veritas Certification е сертифициращия орган на Бюро Веритас – международна корпорация с 640 офиса в 160 страни. Bureau Veritas Certification поставя началото на сертификацията в България през 1995 година и е лидер в областта на сертификационните услуги в сферите на качеството, екологията и безопасността с над 600 клиента в България, измежду които двадесет общини и областни администрации, припомнят от общината в морския град.
Сертификатът за качество на община Шабла обхваща общинското самоуправление, административните, правните и информационните услуги за граждани и юридически лица.
Сертификатите на Община Шабла са акредитирани от кралската служба на Великобритания UKAS и от американската служба за акредитация ANAB.
Сертифицирането на Община Шабла ще допринесе за подобряване  качеството на предлаганите административни услуги, ще гарантира системен външен и вътрешен контрол на качеството, а също така усъвършенстване на услугите и начина на тяхното изпълнение.
 


Сходни връзки

ШАБЛА СЪС СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО И ЕКОЛОГИЧНА БЕЗОПАСНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди