изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:20 EEST
Танците по "Нова" започват на 7 септември    
Любопитно

Вече са ясни професионалните танцьори в новото шоу "ВИП денс", няма официална дата за старта на втория "Дансинг старс"



На 7 септември Нова телевизия хвърля ръкавицата на Би Ти Ви (bTV.bg) - този път на дансинга.

Тогава в ефира се завърта шоуто "ВИП денс", продуцирано от "Олд скуул продакшънс" на Нико Тупарев.

То ще се конкурира с втория сезон на "Дансинг старс", чиито кастинги усилено текат, но все още не е обявено кога е стартът и кои ще са водещите, журито и участниците.

Преди седмица от Нова телевизия  (NovaTV.bg) съобщиха имената на водещите на "ВИП денс" - Иван и Андрей, а сега и на журито и професионалистите, които ще мерят сили в двойки с известни личности.

Екипът на Тупарев, който направи първия "Дансинг старс", е привлякъл за новото си предаване много от миналогодишните танцьори. Участниците ще се оценяват от Нешка Робева и Галена Великова, които бяха членове на журито в предаването на Би Ти Ви.

Сред познатите вече имена на професионалистите са Трендафил Сърмов, Елена Добрикова, Рангел Спиров, Атанас Месечков, Яна Акимова и Лили Величкова.

Екипа допълват Елица Павликенова, Петя и Сашка Димитрови, Кремена Тодорова, Раул Торес, Анета Авакиан, Светлин Димитров, Ана Дончева, Алфредо Торес, Деан Стефанов, Маргарита Будинова, Димитрина Русева, Лъчезар Тодоров, Костадин Костадинов, Милен Данков, Георги Енчев-Гош, Димитър Божилов-Мако, Ралица Мерджанова.

Кои са те?

Трендафил Сърмов

Той е в Топ 50 на световните състезатели по бални танци. Шампион е на България за 2006 г., участвал е в много национални и международни шампионати. Носител е на почетна награда от Министерството на младежта и спорта за активната му дейност по популяризирането на танцовата култура и многобройните награди, които печели за България на световната сцена.

Елена Добрикова

Тя е професионален танцьор по бални танци. Нейната страст обаче са и модерният балет и народните ритми. Елена е сред най-награждаваните български състезатели, както от родни, така и от международни състезания. За 2008 г. е вицешампион на България.

Елица Павликенова

Тя е специализирала в хип-хоп техниките, въпреки че започва кариерата си с ритмична гимнастика. Елица е европейски шампион по ритмична гимнастика за 1996 г. Добре познато лице от много музикални клипове и част от най-успешните български денс формации. Тя танцуваше в балет "Сатен".

Петя и Сашка Димитрови

Двете сестри са работили като хореографи и танцьори с едни от най-популярните музиканти и танцьори в България, имат собствено студио - "Денс зоун" (StudioDanceZone.com). През 2007 и 2008 г. Петя е гост хореограф в телевизионните предавания "Мюзик айдъл" и "Пей с мен". Има опит и в киното - хореограф е на Хилъри Дъф в нейния последен филм "Война ООД", участва и в снимания у нас "Кодът" с Антонио Бандерас и Морган Фриймън.

През 2006 г. Сашка Димитрова създава и става хореограф на мажоретния състав на баскетболния отбор на ЦСКА.

Рангел Спиров

Той е трикратен шампион на България по латино танци и полуфиналист в европейския шампионат.

Кремена Тодорова

Тя е сред най-младите успешни професионални изпълнители на бални танци. Неколкократно е вицешампион на България при юношите.

Раул Торес

Раул е добре познат професионален танцьор от известната кубинска танцова формация "Кабаре Тропикана". Спец е във всички латино танци, но и в хип-хопа, модерния балет, джаза, класическия балет и брейка.

Анета Авакиан

Художествената гимнастика е в кръвта й, но нейна страст са и модерният балет, рокът, аржентинското танго, етното. Анета е трикратен шампион на България по художествена гимнастика и част от националния ни отбор. Работи активно с Нешка Робева и в момента танцува в нейната трупа.

Атанас Месечков

Той е национален шампион по латино танци за 2005 г., четирикратен вицешампион на България и полуфиналист на турнира Austria Open 2006 reising stars latin. Представя страната ни в много от най-престижните световни шампионати - в Германия, Австрия, Италия, Русия и Словения.

Светлин Димитров

Той е трикратен носител на купата на България и два пъти вицешампион в латино танците, както и преподавател в "Денс академи - София" (DanceAcademy.bg).

Ана Дончева

Професионална изпълнителка на бални танци и салса. Заедно с Трендафил Сърмов е сред създателите на "Денс академи - София". Носител е на много награди, сред които купата на България. Ана е медалист в много национални и международни състезания, няколко пъти е класирана в Топ 100 на най-добрите изпълнители на бални танци в света.

Алфредо Торес

От 18-годишен кубинецът танцува професионално. Обучението му в Националната школа в Куба по модерни танци, джаз балет, капоейра, румба, гуагуанко и др. му отваря вратите и Алфредо става част от най-известната кубинска танцова формация "Кабаре Тропикана". От 2001 г. е в България, където има собствено студио с курсове по салса, румба, гуагуанко, модерен балет и брейк.

Деан Стефанов

Професионален изпълнител на бални танци, той е посветен и в салсата и МТV извивките. Двукратен вицешампион е на България при младежите, с много награди от български и международни състезания. Финалист е в международни турнири в Австрия, Словения, Сърбия и Румъния. Бил е в националния ни отбор по бални танци в периода 2005 -2007 г. и участник в световния шампионат за латино в Тампере, Финландия.

Маргарита Будинова

Тя е основател и ръководител на балет "Ем денс" (MDance.eu), който работи с някои от най-известните български изпълнители. Тя започва кариерата си като класическа балерина, но по-късно специализира джаз и хип-хоп.

Димитрина Русева

Популярна танцьорка от трупата на Нешка Робева, тя завършва български фолклорни танци, но се занимава също с рок, аржентинско танго, хип-хоп и салса. Димитрина има собствено танцово студио.

Яна Акимова

Трикратна шампионка на България по латино танци и един от изпълнителите с най-много награди у нас, едва 12-годишна тя става национален шампион при юношите. По-късно Яна се премества в Италия, за да учи танци при Карълайн Смит. През 2009 г. тя и нейният партньор са класирани в Топ 35 танцови двойки в света на фестивала в Блекпул. Носител е на над 100 отличия. Яна и партньорът й Орлин Павлов спечелиха първото издание на "Дансинг старс".

Лъчезар Тодоров

Професионалист по бални танци, в момента той има собствена школа в София. Притежава награди от национални и международни състезания. Хореограф и изпълнител е в много хитови музикални клипове.

Костадин Костадинов

Професионален танцьор по салса и хип-хоп, тренирал е латино танци в най-престижните школи с Памбос, Мигел Родригес и Алфредо Торес. Добре познато лице е от много видеоклипове, реклами и шоуто за таланти "Стар академи". Костадин е работил като танцьор в Турция, Гърция, Германия, Холандия и Англия.

Лили Величкова

Лили е сред най-награждаваните Български състезатели по латино танци. Има 23 медала и 15 купи и трофеи от национални и международни състезания. Тя преподава латино танци в обновената танцова академия в София.

Георги Иванов Енчев - Гош

Спец в хип-хопа, брейк, стрийт фънк, джаз, МТV денс, шоуденс, Гош започва да практикува хип-хоп танци през 1998 г. Четири години по-късно става един от основателите на училище за хип-хоп и съвременни улични танци. Школата (CSDance.net) е удостоено с много награди от международни състезания като хип-хоп конкурсите в Торино и Бремен, както и от европейския шампионат по хип-хоп танци.

Милен Данков

Хип-хоп танцьор с много изяви в телевизията. Като хореограф участва в няколко телевизионни проекта, сред които "Мюзик Айдъл" и "Танцувай с мен" и в клиповете на някои от най-известните попзвезди в страната. Преподавател е в "Студио денс зоун".

Димитър Божилов-Мако

В периода 1989-1999 г. Димитър учи бални танци и участва в много национални и международни шампионати. Едновременно с това открива страстта си и към брейка и през 1996 г. започва да тренира с известната формация "Електрик форс" (ElectricForce.net). Така получава покана за участие в официалното английско първенство по брейк в Лондон. През 2000 г. е член на журито в международното състезание в Австрия, а заедно с "Електрик форс" става шампион на първото българско състезание по брейк "B-boys breakdown session1".

Ралица Мерджанова

Професионален танцьор по бални танци e, но специализира и хип-хоп, кючек, акробатичен рок и др. Сред най-признатите състезатели, тя е носител на купата на България в две поредни години, представя страната на световния младежки шампионат по латино танци във Велс, Австрия. През 2007 г. прекратява кариерата си на състезател и започва да преподава в "Денс академи - София".

http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Танците по "Нова" започват на 7 септември | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.55 секунди