изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:53 EEST
ПИЯН ВОДАЧ СЕ ПРЕОБЪРНА В НИВА    
Ред и сигурностЧетири водачи на леки автомобили, седнали зад волана след употреба на алкохол, са установени през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


В един от случаите шофьорът предизвикал катастрофа, в следствие на която негов спътник е настанен в болница. Инцидентът станал около половин час след полунощ на 29 август на главен път Албена–Добрич, на 300 м от кръстовището за село Стефаново. Водачът на лек автомобил “Опел Вектра” Ю. А. /29/ изгубил контрол над колата и тя се преобърнала в крайпътна нива. След медицински преглед шофьорът е освободен, а пътуващият в автомобила С. Р. /32/ е оставен под наблюдение в Отделението по неврохирургия на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. По колата са нанесени значителни материални щети. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача техническото средство отчело 1,03 промила. По случая е образувано досъдебно производство.
Паркиран лек автомобил пък помлял друг шофьор, седнал пиян зад волана. Произшествието станало около 22.30 часа на 28 август на паркинг пред жилищен блок в ЖК “Балик”. Лек автомобил "Форд Мондео" с водач П. С. /44/ при движение на заден ход ударил паркирана лека кола. При извършената проверка за алкохол на водача техническото средство отчело 1,73 промила. П. С. е задържан за срок от 24 часа, срещу него е образувано бързо полицейско производство.
Третият пиян шофьор е спипан в 16,30 часа на 29 август в местността “Иканталъка”, община Каварна. От полицейски автопатрул е спрян “Форд Мондео”, управляван от Х. Х. /35/. При извършената проверка за употреба на алкохол техническото средство отчело 2,65 промила. Х. Х. е задържан за срок от 24 часа, образувано досъдебно производство. С 1,56 промила пък е спипан да управлява лекия си автомобил "ВАЗ 2107" 38-годишният С. А. Той е спрян за в 1,40 часа на 31 август по ул. "Орфей" в Добрич. С. А. е задържан за 24 часа, по случая се извършва проверка. НДТ
 


Сходни връзки

ПИЯН ВОДАЧ СЕ ПРЕОБЪРНА В НИВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди