изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:56 EEST
80 СТУДЕНТИ ОТ ВУМК - НА ПРАКТИКА В УТВЪРДЕНИ ХОТЕЛСКИ ВЕРИГИ    
ОбразованиеДоговор за стартирането на проект "Кариера в туризма - старт чрез студентски практики" бе подписан на 28 август в Министерството на образованието, младежта и науката, съобщиха от ръководството на Висше училище Международен колеж в Добрич.


Той е с продължителност 12 месеца и е по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансиран от Европейския социален фонд и Европейския съюз. Проектът ще се реализира от ВУМК в партньорство със "Съни Травел", "Академика Сий Палас" и "Хермес Тур" - управляващи едни от най-престижните вериги хотели в България: "Ифа Бийч Ризорт Несебър", "Маре", "Иберостар Обзор бийч Изгрев", "Мелинда Гранд Ермитаж" и др. Директни ползватели на проекта ще са 80 студенти на ВУМК, обучаващи се по специалностите "Маркетинг и управление на хотелиерството и туризма", "Хотелски мениджмънт" и "Организация и управление на туристическото обслужване". Част от целевата група са и петима преподаватели, които ще преминат подготвящо обучение, организирано от фирмите-партньори.
Основната цел на проекта е подобряване на професионалната адаптивност и възможностите за трудова реализация на студентите на ВУМК чрез организиране на практики в утвърдени международни хотелски вериги. Младежите ще имат възможност да прилагат в реална среда знанията, придобити по време на лекциите, да усъвършенстват личните си умения, да обогатят професионалния си опит. Проектът ще осигури условия за надграждане на знанията и уменията от практиката чрез организиране в учебния план на мероприятия в учебни ресторант и рецепция. НДТ
 


Сходни връзки

80 СТУДЕНТИ ОТ ВУМК - НА ПРАКТИКА В УТВЪРДЕНИ ХОТЕЛСКИ ВЕРИГИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
80 СТУДЕНТИ ОТ ВУМК - НА ПРАКТИКА В УТВЪРДЕНИ ХОТЕЛСКИ ВЕРИГИ
Автор: Anonymous да 2009-09-01 @ 16:36 EEST

Тези много насериозно се вземат.

Не е необходимо да учиш 4-5 години в този елитен колеж / университет за да наливаш бира и пържиш картофи.

Жалко само за повечето родители , които не могат да откажат на своите питомци и са се захванали с този елитен колеж/университет.

Преди да ги учат как се прави салата, да ги заведат на село да видят как се отглеждат домати....

 


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди