изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:46 EEST
Ритуално убийство разтърси свогенско село    
Новини
Жестоко убийство на 59-годишна жена потресе жителите на свогенското село Владо Тричков в събота. Елена Томова е намерена мъртва в леглото си - завита, сякаш спи, белязана с кървав кръст на челото. Човекът, с когото е общувала за последен път, първо я е удушил, после я покръстил с нож, а накрая е изрязал лявата й гърда.


Не е взел нищо и си е отишъл. Разследващи разказват, че Елена е немерена от зет си в събота към 18 часа. В сряда казала на дъщеря си, че в четвъртък ще се вижда с някакъв симпатичен мъж. Никой не знае с кого се е видяла жената, но който и да е бил той, тя му е имала доверие, предаде БЛИЦ.
Криминалистите са констатирали, че по тялото й и по стените в къщата в труднодостъпната вилна зона Ромча е имало изрисувани кръстове.
Убитата е посещавала сбирките на "Свидетели на Йехова", като за последно е присъствала на 23 август, съобщи bTV, позовавайки се на откритите записки в тетрадката на жертвата. В нейната стая са намерени различни брошури, които тя внимателно е изучавала и дори е подчертавала отделни пасажи.
До момента няма заподозрян за убийството, както и няма конкретни следи за ритуалното убийство, сковало свогенското село, съобщиха разследващи полицаи. Психолозите на МВР също са включени в разнищването на мистерията с откритото обезобразено тяло на жертвата.  Жителите на селото са убедени, че най-вероятно се касае за секта.
Вилата на жертвата е последната в махала "Ромча". Стига се по непроходим за нисък автомобил път или пеш, както правят повечето виладжии. Убитата е описвана от своите съселяни като кротка и тиха жена.  dir.bg

„Бостън глоуб”: Масово убийство е предотвратено в Германия

ОБЩИНАТА СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА ЗА "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

ДОБРИЧ СЕ ВДИГНА НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

В САЩ бе убита майката на лидера на сектата “Клонка Давидова”

ЗАД СТЕНИТЕ НА БУХЕНВАЛД СА ПОГРЕБАНИ НАД 50 ХИЛ. ДУШИ

В Добрич скочиха срещу "Свидетели на Йехова" (ОБЗОР)

ЛИТИЙНО ШЕСТВИЕ СРЕЩУ "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

МС одобри религиозни празници извън православните

МОСКВА ГОНИ СЕКТАТА "СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА"

 


Сходни връзки

Ритуално убийство разтърси свогенско село | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди