изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:49 EEST
Оскар Сабате-Бретос: Турнирът в Добрич е най-добрият в България    
СпортТенис турнирът в Добрич за мъже "Изида къп" с награден фонд 10 000 долара е най-добрият в България, заяви поставеният под №8 в основната схема Оскар Сабате-Бретос от Испания, предаде пресслужбата на надпреварата.

Миналата година ибериецът достигна до полуфиналите на турнира, а през тази беше първият, който прескочи първия кръг на основната схема. Оскар елиминира Динко Халачев с 6:3, 6:3. На осминафиналите ще играе с Маурисио Алварез-Гузман от Чили.
"Според мен "Изида къп" е най-добрият турнир в България. Приятно съм изненадан от бързите темпове, с които работят домакините. Тази година обстановката е още по-прекрасна. Хотелът е невероятен и предава завършен вид на тенис-комплекса. Тук се работи професионално и с усет", каза испанецът. Той допълни, че тази година ще мисли мач за мач и ще се опита да играе добре.
Вчера Оскар Сабате-Бретос стана на 23 години. Започнал е да тренира тенис на 5-годишна възраст и в момента е 719-и в света. Най-ценната му победа е срещу Сантяго Вентура, който в момента е 115-и в световната ранглиста. На Оскар му предстои турнир в Холандия с награден фонд 42 500 евро.
За България казва, че най-много му харесва шопската салата и панираният кашкавал.
 


Сходни връзки

Оскар Сабате-Бретос: Турнирът в Добрич е най-добрият в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди