изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:13 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
ПарламентПрез изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич няма регистрирани криминални престъпления.

На територията на областта са регистрирани 3 пътно – транспортни произшествия с нанесени материални щети. Констатиран е един случай за управление на автомобил  след употреба на алкохол и един случай при който водача не притежава свидетелство за управление на  МПС.

· На 01,09,2009 г. в 14.50 ч., по бул.”Добричка епопея” до жп-гара “Юг” от полицейски автопатрул е спрян лек автомобил “Опел Калибра”, варненска регистрация, управляван от Д.И. /38/. След извършената проверка за употреба на алкохол на водача, техническото средство е отчело 1,32 промила. По случая се извършва проверка.

На 01,09,2009 г. по ул.”Първа” в с.Росица в 1200 ч., от служители на РУ на МВР Ген.Тошево е спрян лек автомобил “ВАЗ 2105”,  без регистрационни табели, управляван от А.П.  на 20 г., от същото село. От последвалата проверка е установено, че водача не притежава свидетелство за управление на МПС. За същото нарушение,  на  20 годишния младеж  са съставени 2 акта през м.Април т.г. и има влезли в сила наказателни постановления. За последното нарушение  е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ на МВР Ген.Тошево.

 

Служителите на “Пожарна безопасност и спасяване” в областта са участвали в гасенето на два пожара без нанесени материални щети, възникнали в отпадъци и стърнище на територията на селата Бранище и Кочмар.

 

           

02 септември 2009 г.                           ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди