изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:02 EEST
РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЕТО    
НовиниДо края на следващата седмица би трябвало да има подписани договори с изпълнител и да започне рехабилитацията на района - най-засегнат от проливния дъжд, излял се над града за кратко на 7 август и предизвикал наводнения - промишлена зона "Север". Това съобщи за НДТ зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев.

"Парите пристигнаха, които ни бяха отпуснати с решение на Министерски съвет и в момента текат процедурите за малки обществени поръчки за избор на изпълнител. Ще бъде направено ново изкуствено трасе от жп водостока за отвеждане на водата до водостока по ул. "Ангел Стоянов". На улицата пък ще бъде извършена корекция, така че дъждовните води да достигнат до дерето, като ще се направи профил и до р. Добричка. Ще бъде направена корекция на завоя до "Римекс инженеринг" и другите фирми, както и на всички нарушени канавки и съоръжения. Ще премахнем също така временния мост и ще се почисти дерето" - каза арх. Пл. Ганчев. Паралелно с това текат и работите по отстраняване на щетите, нанесени от пороя в ДКЦ 2.
 


Сходни връзки

РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ОТ НАВОДНЕНИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди