изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:14 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДОБРИЧЛИЯ ПЕЧЕЛИ 2 300 ХИЛ. ДОЛАРА ОТ АВСТРАЛИЙСКИ ДЖАКПОТ    
ЛюбопитноДобрички журналист е участвал в последното теглене на австралийското тото. Той получил писмо, че е спечелил 2 300 000 долара сред още 100 запалени на финала от цял свят по тази игра на далечния континент. За да си получи парите, добричлията ще трябва да изпрати предварително 40 долара, което до известна степен прави неговия избор за печеливш съмнителен. Добруджанецът изпратил писмо до Дейвид Брокър в Канада, с което го упълномощава да даде 40-те банкноти в зелено и след това ще получи комисионна от 400 хил. долара. Канадецът бил с дялов капитал в австралийската лотария и от него зависи дали ще бръкне в джоба си, за да получи 10 пъти повече, а добричлията да прибере остатъка от 1 900 000 долара.

ЦАРИЦА МАРГАРИТА ПРИСТИГА В АЛБЕНА

Тази вечер царица Маргарита се очаква да пристигне в курорта Албена. Тя ще бъде в компанията на две испански благороднички. Това съобщи вчера пресцентърът на царската фамилия. Все още не бил определен хотелът, в който царицата ще отседне. Визитата била неофициална, а поводът за нея - откриващият се на 4 септември турнир по художествена гимнастика във Варна за приза на царица Маргарита и отправената покана до царското семейство за гостуване в Албена от изпълнителния директор на курорта Красимир Станев.
НДТ - 3 септември 1999 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ДОБРИЧЛИЯ ПЕЧЕЛИ 2 300 ХИЛ. ДОЛАРА ОТ АВСТРАЛИЙСКИ ДЖАКПОТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди