изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Каквито и трудности да срещнете днес, не си и помисляйте да се отказвате. Следвайте намеренията си и ще успявате. Старателно се подгответе за предстоящата си среща.

ТЕЛЕЦ - Вземайки сами решения и работейки за изпълнението им, ще заявите претенциите си към онези, които са в позиция на подчинени. В нищо не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин.

БЛИЗНАЦИ - Ще задълбочите интересите си в нова сфера на дейност, което ще наложи да се запознаете отблизо с детайли и тънкости, евидими на пръв поглед. Общите занимания също ще се толерират.

РАК - Ще насочите енергията си в защита на онези, които обичате и срещу други, които съзнателно ви манипулират. Обуздайте емоциите си, с ясна мисъл ще ви бъде по-лесно да наложите позициите си.

ЛЪВ - Говорете по същество и не занимавайте другите с личните си проблеми. Освен, че няма да разголвате душата си, ще си спестите време за по-важни неща днес. А такива ви очакват.

ДЕВА - Денят ви ще е наситен на действия, в повечето от случаите – резултатни. Професионалните ви търсения ще ви срещнат с подходящите хора, съвместните начинания с които ще са удачни.

ВЕЗНИ - Пътуванията днес ще са свързани с повече нерви, но в чисто организационен план. Следвайте програмата си и ще подобрите очакванията си от развитието на работен проект.

СКОРПИОН - Без да се интересувате особено от оценките на другите ще работите, следвайки собствените си намерения. Проявете уважение към сътрудниците си и ги насърчете към развитие.

СТРЕЛЕЦ - Новини, свързани с работата или близките ви ще направят деня ви по-забързан. Пътуванията и образованието са част от програмата ви. Няма да сте безразлични и към сигналите, идващи от другия пол.

КОЗИРОГ - Търпеливо и с такт насочвайте развитието на събитията в желаната посока, за да е добре на вас и на другите. Можете да го направите, стига да пожелаете. Себе си не се лишавайте от нищо.

ВОДОЛЕЙ - С опит и рутина ще отхвърляте задачите днес, без да се впечатлявате от суетата на обкръжението си. Ще останете разочаровани от нежеланието на някой да сподели с вас намеренията си.

РИБИ - Срещите днес ще са ви полезни с информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Няма да ви липсват и изненади, но съумейте да не показвате чувствата, които ви владеят.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ

СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ В "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди