изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:44 EEST
Цветанов погва училищните наркопласьори    
Ред и сигурностАкцентът, който съм поставил на колегите сега е училищата и наркоразпространителите. Това каза във Варна вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, предаде „Фокус”. Цветанов посочи, че в началото на учебната година ще започне акция срещу наркоразпространителите около училищата в страната.

Той допълни, че вече се водят разговори с учители и директори на учебни заведения. Министърът призова родителите също да съдействат на органите на реда, като апелира и към гражданите, които станат свидетели на наркоразпространение в училищата, веднага да се обърнат към компетентните власти.
Цветанов каза още, че най-важното е децата да имат вяра и доверие в полицаите и да не се притесняват да се обърнат към тях. Цветанов бе категоричен, че ще засили полицейската охрана като по този начин се надява по този начин да вдъхне по-голяма сигурност в свидетелите на такива престъпления.
Неотдавна лекари психиатри споделиха, че ученик може за 5 минути да си намери дрога в училище. Според тях на едно училище се падат по двама дилъри, които снабдяват зависимите. Цигарите с  марихуана вървели от 1,50 до 3 лева. Дозата хероин се продавала по 10 лева.
 


Сходни връзки

Цветанов погва училищните наркопласьори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди