изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:28 EET
Кумът поръчал да взривят Мандраджиеви    
Новини
До момента прокуратурата в Благоевград не е внесла в Окръжния съд искане за постоянното задържане на уличения в подбудителство за атентата в Разлог Рудик Казарян (36 г.) и едва ли това ще стане до края на деня.


Това съобщи за БТА говорителят на Окръжната прокуратура Весела Стоилова. Тя уточни, че в момента тече 72-часовото му задържане, наложено от прокуратурата. Според информацията от прокуратурата и полицията Казарян, който е арменски гражданин, не е криминално проявен и е кум и съдружник на Явор Мандраджиев, чиято съпруга и едното му дeтe загинаха при покушението във вторник. Извършителят на атентата все още не е установен и обвинението към Казарян е за подбудителство на неизвестно лице да извърши убийството на Снежана Мандраджиева (29 г.) и на Алекс Мандраджиев (5 г.).
За днес е насрочено погребението в Разлог на младата жена и дeтeто й, които загинаха в атентата.
Според някои съобщения Явор Мандраджиев вече е проговорил в полицията, след като първоначално категорично отказваше, по думите на министър Цветан Цветанов, да говори.
Междувременно от "Пирогов" съобщиха, че второто дeтe на Мандраджиеви, което пострада при взрива, вече се усмихва, говори и иска да се храни. Състоянието на малкия Кристиян, който е на година и 6 месеца, се подобрява с всeки изминал ден, е съобщил днес проф. Огнян Бранков, началник на секцията по дeтска хирургия. Раните след операцията са спокойни. Вероятно след възстановяването на дeтeто ще се наложи лицево-челюстна операция, която ще се извърши по ендоскопски метод, т.е. без разрези, е уточнил той. До понеделник К.М. ще остане в реанимацията. В меките части на тялото на дeтeто има 2-3 сачми, които могат да останат там завинаги, защото няма опасност да създават проблеми, добавят от болницата. dir.bg

 


Сходни връзки

Кумът поръчал да взривят Мандраджиеви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди