изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:05 EEST
В ПОНЕДЕЛНИК СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ В ДОБРИЧ    
ПолитикаНа 07.09.2009 г. работна група от НС на БСП, водена от председателя на партията  Сергей Станишев, ще посети  Добрич.

Обл.съвет на БСП

 


Сходни връзки

В ПОНЕДЕЛНИК СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ В ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В ПОНЕДЕЛНИК СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-09-04 @ 11:36 EEST
ne go pyskaite toia v grada,4e 6te ni otkraden parite
В ПОНЕДЕЛНИК СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-09-04 @ 18:57 EEST
Задно с Азер/байджан/ ли ще бъде?
В ПОНЕДЕЛНИК СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЩЕ БЪДЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2009-09-06 @ 11:33 EEST

Абе не знам какво толкова е съгрешил, но като гледам "новата власт" почти не прави промяна на стратегията. Да, вдигнаха шум, че ще правят радикални промени, но засега имаме основно замяна на длъжностни лица.

Нали не вярвате, че от МВР имат изгода да приберат тарторите на нарко-бизнес-структурите? Та нали "опразненото място" ще се заеме веднага от други лица, които ще бъдат агентурно непознати и по-трудни за прогнозиране и следене. Да не говорим, че това е процес, съпътстван с яростна конкуренция, включваща нетрадиционни мерки, като рязане на уши, носове и убиване, вкл. понякога и на странични лица. По цял свят борбата с наркотиците се води на държавно равнище, а обществените граждански организации могат да подпомагат тази борба.

В здравеопазването също няма нищо радикално ново. Гледам готвят се съкращения и икономии, обаче има една приказка, че "икономията е майка на мизерията".

Иначе новият Примиер ми е значително по-симпатичен като изразяване и начин на поведение. Защото аз така харесвам, да се казва точно и ясно какво ще се прави. А не, ала-бала, усмивчици и накрая излишъкът станал дифицит, щото във финансите можело, и тъй да се смята, и иначе да се смята. Ако в Държавата работят финансисти, които не могат да правят точни и реални сметки, тогава за какво ни е аджеба такава държава?!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди