изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:35 EEST
Ново издание за черноморската ни столица - V.I.P. VARNA    
ЛюбопитноКултовият клуб 4as Pik ще бъде домакин на представянето на първия брой на списание V.I.P. VARNA. Гостите на клуба ще имат възможност първи да се докоснат до септемврийския брой на най-новото българско списание.

Купонджиите, които заложат на лилавия цвят в облеклото за събота вечер или имат интерен аксесоар, ще се включат в специална нощна фотосесия и ще попаднат на страниците на октомврийския брой.
  
  V.I.P. VARNA е първото и единствено lifestyle списание от и за Варна, което ще наблегне на града не само като място за забавление, но и като важен културен, спортен и търговски център в България. Екипът на морската медиа си е поставил за цел да информира за важните събития от Варна, страната и света и да забавлява читателите си с репортажи, снимки и интервюта от света на модата, спорта и др. Няма да бъде пропуснато и актуалното от местния и световния нощен живот.
  
  Списанието е месечно и стартира с тираж от 40 000, който ще се разпространява безплатно на територията на Варна и околностите. В него ще намерите интересни рубрики като „Варна от А до Я”, „Кино афиш”, „Тема с продължение”, „V.I.P. Варна пита” и др. erogance.eu
 


Сходни връзки

Ново издание за черноморската ни столица - V.I.P. VARNA | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди