изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:05 EEST
КАВАРНА ОТМЕНИ КОНЦЕРТИТЕ СНОЩИ    
Общество8 хил. души гледаха на живо Джо Лин Търнър

Кметът на община Каварна Цонко Цонев отмени снощи концертите на "Команда 5" и "Сигнал", с които трябваше да бъде закрит Миденият и рибен фест в Каварна. Отмяната е  заради трагедията в Охридското езеро, при която загинаха невинни българи.
С едномитно мълчание в памет на нашите сънародници започна и съботният концерт в рамките на феста. Първи на сцената излязоха музикантите от "Силует", а точно в 21 часа стъпи бандата на Джо Лин Търтър - "Овър д Рейнбоу", които час и половина пяха за 8-те хиляди души, дошли да чуят най-доброто от култовата банда "Рейнбоу". Заедно с Търнър на сцената рамо до рамо с него бе и синът на основателя на легендарната банда Ричи Блекмор - Юрген Блекмор. Групата остава в Каварна до 10 септември. Те са отседнали в четиризвездния "Отдих" и смятат в следващите дни да си починат, както и да репетират преди редицата концерти, които им предстоят в Русия, каза кметът на Каварна Цонко Цонев. Той разкри още, че след концерта в събота е почерпил музикантите с българска кухня - рибни и пилешки специалитети, полети с маркови вина.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ОТМЕНИ КОНЦЕРТИТЕ СНОЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди