изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:49 EEST
Пак кървав уикенд на пътя    
НовиниНова поредица катастрофи окървави пътищата през уикенда. Двама загинаха, а други двама са тежко ранени при челен удар във Варненско. Друг шофьор е в кома, след като излетя от пътя Приморско - с. Ясна поляна.


Баща и син са ранени в катастрофата между Слънчево и Девня, майката е починала. 40-годишната Ивелина Плугчиева е едната от двете жертви на пътя София - Варна, до разклона за Слънчево. При челния удар са пострадали 14-годишният син на Плугчиева и 63-годишният й съпруг. На място е загинал и шофьорът на другия автомобил.
Вчера рано сутринта пък 33-годишният С.С. излетя от пътя между Приморско и с. Ясна поляна. Шофьорът е с разбит череп и е в кома. Друга 21-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа в Долни Дъбник.
Шофьорът на пежото, с което пътувала, изгубил контрол и се забил в стената на къща. Има още десетки ранени. Причината за катастрофите в повечето случаи е каране с несъобразена скорост по мокрите пътища.

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Пак кървав уикенд на пътя | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди