изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:16 EEST
СЕМИНАРИ ЗА ОПЕРАТИВНИТЕ ПРОГРАМИ ОРГАНИЗИРА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ    
НовиниИнформационния център "Европа Директно Добрич" ще организира до края на годината серия от семинари за приложението на оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони, съобщи вчера на пресконференция ръководителят на центъра Правда Димова.

Те ще се организират съвместно с изнесените офиси на ЕДД в региона. Целта е да се покажат често срещаните грешки при кандидатстване по тези програми, както и да се помогне на потенциалните местни инициативни групи, които ще прилагат ос 4 на ПРСР "Лидер" да си намерят потенциални партньори в чужбина.
Иновации от региона, страната и Европа ще бъдат представени в рамките на форум, който ще се проведе също до края на 2009 г., която е обявена за Европейска година на творчеството и иновациите. 
Пак до края на годината центърът предвижда да организира прояви, свързани със Седмицата на мобилността и европейския ден без автомобили - 22 септември, на Деня на усмивката, както и за Деня за здравословно хранене и готвене за деца. Ще бъде учреден и детски европейски клуб в ЦДГ №10 "Слънчице".
2010 г. пък е обявена за година на биоразнообразието. Основна насока за работата на Европа идната година ще бъде и работата с децата, младежите и учениците".
 


Сходни връзки

СЕМИНАРИ ЗА ОПЕРАТИВНИТЕ ПРОГРАМИ ОРГАНИЗИРА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди