изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:43 EEST
В АЛБЕНА ЗАПОЧНА ЮБИЛЕЙНОТО ИЗДАНИЕ НА РЕКЛАМНИЯ ФЕСТИВАЛ    
НовиниВчера в курорта Албена започна десетото юбилейно издание на рекламния фестивал под шапката на Асоциацията на рекламните агенции.

Той се повежда ежегодно от 2 до 6 септември в курортния комплекс. Събитието е най-големият форум, на който се събира рекламната гилдия в България, като крайната му цел е да отличи най-добрите рекламни постижения за изминалата година.
Според информация от централни медии, категориите, в които се състезават рекламните агенции, са 14, а журито, което ги оценява, е разделено на две - творческо с председател креативният директор на Ogilvy Sofia Мария Тодорова, което ще присъжда награди в творческите категории, а медийното жури ще има думата в трите медийни категории - "Креативното използване на традиционна медия", "Нови комуникационни канали" и "Медийна кампания".
Ще бъдат наградени победителите в категориите "Тв", "Прес", "Радио", "Out of Home реклама" и "Рекламна кампания". Това ще стане на 5 септември, когато става ясно и кой ще вземе най-важният приз за рекламна агенция на годината.
До изтичането на крайния срок бяха подадени 433 заявки за участие от 51 агенции. Очаква се форумът да бъде посетен от около 750-800 души.
Най-много подадени заявки има в категорията "Креативно използване на традиционна медия", където броят на участващите реклами е 44. Агенциите и вътрешните отдели на компании, които ще вземат участие във фестивала тази година, са общо 51, като с най-много заявки е New Moment New Ideas - 44. След тях се нареждат Ogilvy Group с 31 заявки и Saatchi & Saatchi с 29, съобщиха централни медии, позовавайки се на организаторите.
 


Сходни връзки

В АЛБЕНА ЗАПОЧНА ЮБИЛЕЙНОТО ИЗДАНИЕ НА РЕКЛАМНИЯ ФЕСТИВАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди