изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:37 EEST
ИНФО-ПАНО С КАРТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ЗООПАРКА    
НовиниМногоцветен   билборд е бил монтиран вчера на стената на административната сграда на Центъра за защита на природата и животните в Добрич.

Атрактивното пано с размери 4 на 4 метра има предназначение да информира гостите на природния кът за състава и местоположението на неговите обитатели, разположени на впечатляващата площ от 160 дка. В кратка анотация  с текст на български, немски и английски език още се пояснява, че центърът е изграден по съвместен проект на община Добрич и Дружество "Про Зоо Добрич" - гр. Шафхаузен, Швейцария. Изразена е и благодарност   към  инициаторката Барбара Геринг, д-р Долф Бурки и проф. Евалд Изенбюгел.
Поставянето на инфо-билборда е повече от необходимо предвид многобройните посетители на уникалния добрички зоопарк от всички възрастови групи, които прииждат всекидневно тук да търсят отмора и общуване с природата и животните.
Това лято ЦЗПЖ беше интересен обект и в програмата на групи  чуждестранни туристи, информират от "ПРО ЗОО Добрич".
Авторският проект на паното е на дизайнерката Ина Бъчварова, а прецизното техническо изпълнение е на рекламна къща "ЕОС". Идеята, както и финансирането на нейното осъществяване, дължим отново  на швейцарските
партньори на Община Добрич от "Про Зоо Добрич"- Шафхазен.
 


Сходни връзки

ИНФО-ПАНО С КАРТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ЗООПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди