изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:07 EET
"ОВЕРГАЗ" ПОДАРИ ТОПКИ НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА"    
ОбществоГазовата компания "Овергаз" подари баскетболни топки на ЦДГ “Бодра смяна” в Добрич, съобщиха от детското заведение Дарителският жест е продиктуван от факта, че през последните месеци ЦДГ проведе поредица от различни спортни прояви.


Това не остана незабелязано от “Овергаз”, откъдето решиха да изпратят топки на децата и да ги запознаят с баскетбола. Предстои специалист да покаже на възпитаниците на “Бодра смяна” как се играе този спорт и да се проведе турнир с участието на деца от групите.  
Досега “Овергаз” подпомагаше само ученическия спорт. Компанията изповядва идеята, че подкрепата на българския спорт всъщност е подпомагане на възпитанието на повече млади и способни българи. Ето защо усилията на “Овергаз” са насочени към формирането на състезатели още от детска и юношеска възраст.
Така, чрез колективния спорт, у децата ще се възпитават дисциплина, чувство за отговорност, усет за комуникация и поведение в колектив, грижа за физическата и двигателна култура, както и укрепване на ценностната им система - борба срещу наркоманията и престъпността.
Крайната цел на "Овергаз" е формирането на здрави, трудоспособни и активни млади българи. НДТ
 


Сходни връзки

"ОВЕРГАЗ" ПОДАРИ ТОПКИ НА ЦДГ "БОДРА СМЯНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди