изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:01 EEST
ЦОНКО ЦОНЕВ ПОЛУЧИ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФЛАГ    
Новини Община Каварна e носител на Почетното знаме на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) за 2009 година. Европейския флаг връчи на кмета на общината Цонко Цонев почетният член на Съвета на Европа, испанецът Либерт Куатреказас на тържествена церемония на градския площад.

 

   За мен е чест да връча на община Каварна почетното знаме на Съвета на Европа, каза Либерт Куатреказас. Следващата година – добави той, ще се чества неговата 60-годишнина. Уверявам ви, че Европейският съюз вече се усеща като пространство за свободата и сигурността. Той е средство за икономически, социални и регионални връзки. Каварна и Добруджа също имат своя капацитет. Желая ви пълен успех във вашата работа за постигане на добри резултати на всички нива.

      Наградата е признание за постиженията на община Каварна за повишаване на интеграцията и разбирателството между гражданите на Европа. Отличието е присъдено след европейската диплома, която Каварна получи през октомври 2007 година, посочиха от общината.
    По думите на Либерт Куатреказас европейски флагове за 2009 година са получили общо 18 общини от 8 държави, за България, Каварна е единствената община, получила почетното знаме.

Димитър АПОСТОЛОВ

 

СНИМКА ОТ ВРЪЧВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ФЛАГ

 


Сходни връзки

ЦОНКО ЦОНЕВ ПОЛУЧИ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФЛАГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди