изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:00 EET
Отводняват сгради и ликвидират последици от дъждовете в Бургас, Пловдив, Стара Загора    
Новини

София. Екипи на Гражданска защита в Бургас, Пловдив, Стара Загора работят по постъпили сигнали за наводнени приземни етажи и мазета в жилищни и административни сгради - съобщиха от службата. Спасителни екипи на Гражданска защита от Бургас отводняват помещения в хотелите „Делфин”, „Копа Кабана Бийч” и „Аурелия” между Несебър и Равда. Наводнена е и детска ясла „Лазур” в Бургас. Екип на Гражданска защита отводнява сградата.



На спешния телефон 112 са постъпили сигнали за паднали дървета върху леки автомобили в Бургас и на общински паркинг „Голден Форд” срещу хотел „Хризантема” в Слънчев бряг. Паднало дърво е затиснало 4 автомобила в близост до грандхотел „Варна”. На пътното платно в района на селата Марково и Кюлевча, област Шумен също има паднало дърво. Спасители от Варна, Бургас и Шумен работят по отстраняването им. След получен сигнал от гражданин за паднали дървета, клони и камъни от склон под Соколски манастир край Габрово, спасителен екип е отстранил камъните и е сигнализирал пътния участък.
След получен сигнал от зам. директора на 6-то СОУ за паднало дърво в двора на училището в Стара Загора незабавно е изпратен екип на Гражданска защита.
Спасители от Сливен са обезопасили съборен от силния вятър неукрепен метален гараж в кв. „Сини камъни” в Сливен. Изпратен е екип в местността „Селището” - на 2 км. от града за разчистване на паднало дърво, затрудняващо движението на хора и автомобили. Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Отводняват сгради и ликвидират последици от дъждовете в Бургас, Пловдив, Стара Загора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди