изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:43 EEST
Първи обвинени - Валери Цветанов и Стефан Юруков    
Ред и сигурност
Прокуратурата ще повдигне обвинения към срещу бившия земеделски министър Валери Цветанов и бившия председател на Държавната агенция по горите Стефан Юруков, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов пред БНТ.


Имаме намерения през деня да направим процесуално-следствени действия, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов, за повдигането на обвинения срещу Валери Цветанов и Стефан Юруков. Ще се повдигнат обвинения към двете лица. допълни той, предаде БГНЕС.
Днес Валери Цветанов и Стефан Юруков са привикани на разпит в Националната следствена служба, обяви по-рано заместник-градският прокурор на София Роман Василев пред „Фокус".
По думите на Кокинов прокуратурата активно работи и по случаите в министерство на отбраната, както и за сградата в Стара Загора, която се проверява, във връзка с ремонта, извършен под шапката на Министерството на труда и социалната политика през мандата Емилия Масларова.
Преди няколко седмици получихме сигнала за вагоните втора ръка, закупени за БДЖ, работим активно по него, каза още Кокинов.
СГС има извадка от разработката „Лиани“, но Кокинов не потвърди наличието на имена на министри от предишния кабинет в нея. Няма нищо драматично за сега в тази папка, коментира той. Нямам сигнал да се разследва случай с участието на брата на бившия премиер Станишев, поясни градският прокурор на София.
Работим и по финансови злоупотреби в министерство на правосъдието. Очаквайте различни неща, коментира Кокинов. dir.bg
 


Сходни връзки

Първи обвинени - Валери Цветанов и Стефан Юруков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди