изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:52 EEST
Хванаха автоинструктор с подкуп    
Ред и сигурност
Антимафиоти от Областната дирекция на МВР Благоевград са разобличили автомобилен инструктор, вземал подкупи за уреждане на изпити, съобщиха от местната полиция.


При провеждане на изпит на курсисти вчера 46-годишният инструктор от село Туховища е задържан в момент на получаване на рушвет от 270 лева. Наложена му е мярка за неотклонение парична гаранция, казаха още от МВР, но не уточниха каква е сумата.
След задържането на автоинструктора са извършени процесуално-следствени действия по претърсване и изземване в офисите на фирмата му в град Гоце Делчев.
По случая е образувано досъдебно проивзодство.
Веднага след идването на власт на новото правителство изпълнителният директор на агенция „Автомобилна администрация" Володя Киров подаде оставка. Тя веднага беше приета от новия министър на транспорта, информационните технологии и съобщения Александър Цветков. Той разпореди Автомобилната администрация да се заеме с корупцията при изпитите за шофьорска книжка. Според министъра за това ще трябва да се набележат съответните мерки за подобряването на реда и условията за обучение, както и провеждането на изпити. dir.bg
 


Сходни връзки

Хванаха автоинструктор с подкуп | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди