изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:10 EEST
Димитър Бербатов: Отиваме за победа в Италия    
НовиниСофия. Отиваме да направим един хубав мач и ако можем да измъкнем нещо от Италия, ще е добре дошло. Не трябва да прекаляваме с еуфорията след този мач, в който победихме. Все пак отиваме да играем с Италия. Това заяви при заминаването за Италия капитанът на националния отбор – Димитър Бербатов, предаде репортер на Агенция „Фокус” от летище София.

„Те разполагат с много добри футболисти. Всички ги познаваме. За това отиваме да изиграем един добър мач, но пък ако играем лошо и спечелим, ще е още по-хубаво”, заяви Бербатов.
Той обясни и кой най-добре знае как може да се победи световният шампион. „Трябва да питате селекционера Стоилов. Аз лично мисля, че сме подготвени за този двубой, но това ще си проличи утре”, каза още стрелецът на Манчестър Юнайтед.
Лидерът в атаката на националния ни тим бе поредният, който защити защитника Кирил Котев, който понесе доста критики за представянето си срещу Черна гора. „Котев никой не го е нападал. Той направи лош мач, но мисля, че ще се справи в следващия.”
Марин МИЛАШКИ
Агенция "Фокус"

Наско Сираков: Трябва да сме безгрешни срещу Италия
08 септември 2009 | 10:48 | Агенция "Фокус"
София. Директорът на националните отбори Наско Сираков заяви, че България трябва да подходи много концентрирано и да не допуска грешки срещу Италия, за да се надява на добър резултат утре, предаде репортер на Агенция "Фокус".
„Ако кажа, че ще победим 100% Италия ще е повече от смешно. Отиваме да се представим добре. Трябва да сме безгрешни и да не допускаме пропуските, които направихме срещу Черна гора”, каза Сираков преди заминаването на тима за Торино, където утре от 21:50 часа играе срещу Италия.
Марин МИЛАШКИ
www.focus-sport.net
 
Борислав Михайлов: Ще бъде трудно, но ако искаме да се класираме, трябва да победим
08 септември 2009 | 10:47 | Агенция "Фокус"
София. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви преди заминаването на представителния ни тим за Торино, че се надява България да победи световния шампион Италия и да запази шансове за класиране в ЮАР догодина, предаде репортер на Агенция "Фокус".
"Играем със световния шампион и ще се опитаме да използваме всичките си възможности, за да постигнем добър резултат. Ще бъде много трудно, но ако искаме да се класираме на Мондиала ще трябва да победим. Момчетата са професионалисти и знаят срещу кой играят, къде играят и какво им трябва. Надявам се да постигнем резултат, който ни задоволява. И победа с 1:0 ще ни бъде достатъчна", каза Михайлов.
Марин МИЛАШКИ
 

 


Сходни връзки

Димитър Бербатов: Отиваме за победа в Италия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди