изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:17 EET
Премиерът: Президентът ми завижда    
Новини
След толкова години в политиката и властта, президентът Георги Първанов явно най-сетне е разбрал, че е дошло време за лидерство и прагматизъм, заяви министър-председателят Бойко Борисов по повод разпространената статия на държавния глава, в която той заявява, че правителството е енергийно некомпетентно.


"Такава е оценката за новото правителство от Европейския съюз с размразяването на спрените средства по програма САПАРД, такава е и от премиера на Русия Владимир Путин", допълва премиерът, цитиран в специално съобщение от своя пресцентър.
„Не виждам как може да има приемственост в нещо, което го няма. Освен голи думи, по проектите АЕЦ „Белене”, „Бургас- Александруполис” и „Южен поток” няма нищо друго, освен направена за трети път първа копка и разрушаване на малкото построено преди. Елементарното възпитание изисква, а и приетата световна практика е, опозицията да се изказва за действията и решенията на правителството след изтичане на 100 дни от управлението му", посочва още Борисов.
"От президента обществото не чу оценка за четирите години провал, грабеж и безконтролно пилеене на пари от страна на съставената от самия него тройна коалиция", подчертава категорично той.
"Фактът, че за 40 дни управление вече имаме заверени сметки и постъпили средства от размразената програма САПАРД и до края на годината ще можем да усвоим още 200 млн. лв., положителната оценка на агенция „Дау Джонс”, това, че правителството спаси 20 000 дка български гори с наложения мораториум върху застрояването, завършването и пускането в експлоатация на единствения голям за страната проект – Софийското метро, размразяването на проекта „Горна Арда”, екипните действия на правителството по време на трагичния инцидент с наши сънародници в Македония, огромното доверие към правителството, повдигнатите обвинения от прокуратурата към бивши министри и директори на агенции, взаимното доверие и директната връзка, изградена между мен и премиера на Русия Владимир Путин, събуждат човешка завист, която за мен е разбираема”, допълва в заключение министър-председателят. дир.бг
 


Сходни връзки

Премиерът: Президентът ми завижда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди