изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:46 EET
ЛИТОВСКИЯТ МАФИОТ ЖИВЕЕЛ В ЛУКСОЗНА ВИЛА В КРАНЕВО    
Ред и сигурностВилата, в която живеел литовският мафиот Хенрикас Дактарас /52/ в балчишкото село Кранево, била изключително луксозна, научи НДТ от запознати.

Както вестникът ни писа, опасният престъпник, обвинен в извършване на 30 тежки престъпления, бе задържан през почивните дни от служители на отдел "Контратероризъм" в ДПОТП и със съдействието на Областните дирекции на МВР в Добрич, Варна и Бургас.
Според запознати, Хенрикас Дактарас пребивавал в Кранево от доста време. Пред репортер на НДТ хора от селото споделиха, че не са го виждали. Те не изключват обаче вероятността престъпникът да е бил дегизиран и за това да не са го разпознали по кадрите със задържането му, излъчени по телевизиите. Краневци смятат също, че литовският мафиот не е задържан в тяхното село. Показани бяха кадри и снимки, на които се вижда, че това става в открито заведение. Тази кръчма не е в Кранево, категорични са хората.
Запознати разказаха за вестника ни, че вилата, в която е задържан Хенрикас Дактарас, била обискирана от около 15 мъже, всички с качулки на главите. Сградата - на три-четири етажа, се намирала във вилна зона край Кранево - посока село Осеново. Тя била собственост на двама софиянци - баща и син. Вилата била луксозно обзаведена - с мека мебел, телевизори. Явно литовският престъпник е живял добре, тъй като в къщата била открита само качествена храна, казаха запознати с разследването. По думите им, извършилите обиска не открили това, което търсили - огнестрелно оръжие. Намерени били скъпоструващи фотоапарати, ножове. НДТ
 


Сходни връзки

ЛИТОВСКИЯТ МАФИОТ ЖИВЕЕЛ В ЛУКСОЗНА ВИЛА В КРАНЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди