изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:24 EEST
ЗАГУБА ЗА "ДОБРИЧ" НА СТАРТА НА ПЪРВЕНСТВОТО    
СпортОтборът на АМФК „Добрич” загуби драматично в първия си мач от новия сезон. Добричлии допуснаха загуба при откриването на АМФЛ 2009-2010 от състава на АФК „Белите мечки”. Мачът започна добре за нашите момчета, които още в 4-ата минута поведоха в резултата с гол на Йордан Дутев.

 В 25-ата мин. след изпълнение на корнер тимът на АФК „Белите мечки” изравни. Пет минути по-късно капитанът на „сладоледите” Тихомир Желев отбеляза и така резултатът стана 2:1. След попадението добричлии се разиграха и до 44-ата минута вкараха нови два гола чрез Йордан Дутев. След тези попадения обаче те се отпуснаха и съперникът им вкара два гола в рамките на 3 минути, а в 61-ата минута се стигна и до изравняване - 4:4. В самия край на мача имаше положения и пред двете врати, но късметът се усмихна на играчите на „Белите мечки”, които в последната 70-та минута успяха да отбележат и да грабнат трите точки.

В следващия кръг АМФК „Добрич” гостува на „Евротур”, който е фаворит за спечелване на първото място в групата. Мачът е на 12 септември от 16:00 часа.

Съставът на "Добрич": Б. Митков, Й. Дутев, А. Андреев, Н. Богданов, Т. Желев (капитан), Д. Радушев, И.Иванов (М. Иванов).

 


Сходни връзки

ЗАГУБА ЗА "ДОБРИЧ" НА СТАРТА НА ПЪРВЕНСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.17 секунди