изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:07 EEST
"ДОБРУДЖА 1919" И "ЧЕРНОМОРЕЦ" СЕ СТЯГАТ ЗА ДЕРБИТО В ДОБРИЧ    
СпортЕдин от най-интересните двубои от петия кръг на Източната "Б" футболна група несъмнено ще е на стадион "Дружба", където един срещу друг ще се изправят два отбора от Добричка област - "Добруджа 1919" и "Черноморец" (Балчик). От щаба на "жълто-зелените" информираха, че се създава специална организация за мача.

 Тъй като се очаква много фенове да дойдат на стадиона, за привържениците на домакините ще бъдат отворени три сектора, а за гостите от Балчик ще е отворен допълнителен вход и ще бъде осигурена нужната охрана. Цената на билетите остава непроменена - 2 лв., като за ученици и пенсионери ще е само 1 лв. От старши треньора на добруджанци Валентин Пейчев научихме, че в тренировките се отделя специално внимание на отиграването на голови ситуации, тъй като в последните мачове прави впечатление, че отборът създава доста положения, но трудно бележи голове. Що се отнася до сръбския защитник Миша Милошевич, В. Пейчев каза, че клубът е направил всичко необходимо за уреждането на документите му и че все още има вероятност до края на седмицата опитният състезател да бъде картотекиран.

От лагера на "Черноморец" информираха, че в отбора няма кадрови проблеми. Всички са здрави, а след изтърпяно наказание се завръща защитникът Николай Илиев. Очаква се на стадиона в Добрич да бъде и кметът на Балчик Николай Ангелов, който има голяма заслуга за това, тимът на крайморския град да играе при професионалистите.    

 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА 1919" И "ЧЕРНОМОРЕЦ" СЕ СТЯГАТ ЗА ДЕРБИТО В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди