изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:02 EEST
Сериен убиец иска свобода, имал киста в мозъка    
Ред и сигурност
Пернишкият окръжен е съд е отхвърлил иска на уличения в няколко убийства Станислав Ангелов - Сиси за промяна на мярката му на неотклонение в по-лека. В жалбата си Ангелов е посочил, че е с влошено здравословно състояние заради киста на мозъка и се нуждае от спешна операция, съобщиха от съда, цитирани от БТА.


Според представената пред съда епикриза арестантът бил със съдова малформация в областта на темпорален дял на мозъка и със симптоматична епилепсия. В медицинския документ пише, че е наложително да се направи томография и ангиография, както и консултация с невролог с оглед вземане на решение за операция на пациента. Изследванията били наложителни и не можело да се извършат в болницата към Софийския затвор.
Магистратите обаче са преценили, че това не е основателна причина серийният убиец да бъде пуснат на свобода, тъй като има опасност да се укрие и да извърши ново престъпление.
25-годишният бандит бе задържан през май и е обвинен в извършване на три убийства. На 26 април тази година Сиси застреля с два куршума в главата съученика си Кирил Христов. Четири дни по-късно криминалисти намериха тялото на още една жертва -  съученичката му Биляна Кръстева. Тя бе открита заровена в гориста местност край село Лесковец с огнестрелна рана в глава.
Малко след това полицаите изровиха и трупа на 30-годишния Цветелин Карпузов, за когото също се смята, че е убит от Сиси.
Сиси е и сред петте обвиняеми за убийството на наркобоса Николай Христов - Хайо, който бе показно разстрелян през февруари миналата година. През октомври обаче бе освободен от ареста срещу гаранция от 15 000 лева, след което извършил убийствата. Той вече е осъждан три пъти за побои и изнудване.  dir.bg
 


Сходни връзки

Сериен убиец иска свобода, имал киста в мозъка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди