изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:07 EEST
Петър Стоянов ошамари популярния телевизионен водещ Георги Жеков    
НовиниВърлият антикомунист Георги Жеков – водещ на предаването “Безкомпромисно” по телевизия СКАТ, отнесе шамар от президента на България Петър Стоянов в центъра на София. Инцидентът, случил се навръх емблематичната дата 9 септември, бе описан от самия потърпевш пред репортер на БЛИЦ.

“Бяхме с екипа до параклиса на НДК и там намерихме някои пишман-антикомунисти като Петърчо Стоянов, бившия депутат от СДС Червен Ваньо – Иван Сотиров, полковник Николай Рохчев, председател на възпитаниците на Негово величество училищата и т.н. Зададох на президента Петър Стоянов няколко въпроса, тъй като съм го засичал по комунистическите резиденции, където също ме е разкарвал и блъскал, но до такава физическа саморазправа не се е стигало.

Това се случва в 12 без нещо днес на паметника на параклиса до НДК. Питах се какво прави там. Явно ме е запомнил от предаванията, където съм разкатавал цялата му фамилия – баща, майка, какви са братята му, жена му коя е и къде е била, комунистически сътрудници и т.н.. Попитах къде се чувства по-уютно – тук сред жертвите на комунизма или сред убийците на българския народ в комунистическите резиденции, където ходи да яде и пие заедно с тях. Първо каза, че сме провокатори, след което се обърна и последва този шамар.

Не ме учудва, че точно на този ден (бел. ред. – 9 септември) комунистите са свикнали да избиват, свикнали са на агресия, да мачкат всичко живо, което не е с тях и не разсъждава като тях, но не може през 2009 година този, който е избран за президент от потомците на избитите от комунистите, точно той да се държи като комунист. Той доказа по този начин, че е комунист и това, което казвам за него и подобните му, е вярно”, каза Георги Жеков пред БЛИЦ.

Популярният телевизионен водещ си е извадил медицинско удостоверение за лека телесна повреда от ИСУЛ.

Жоро Захариев, БЛИЦ
 


Сходни връзки

Петър Стоянов ошамари популярния телевизионен водещ Георги Жеков | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
каварна
Автор: Anonymous да 2009-09-09 @ 20:26 EEST

привет от рок грачето Каварна!

Редовно пазарувам от магазина в сва бурлекс Каварна! Персонала е много контактен с клиентите и винаги са вежливи и  ни информират винаги когато имат нова стока. Но съжеляваме много, че съкратиха толкова много кадърен персонал. И сега трудно се обслуват клиентите и се чака много на щанда  и се изнервят много клиентите.Кухнята е великолепна , но бихме искали да има и готвени ястия.

А ЗА УПРАВИТЕЛЯ НЯМАМЕ ДУМИ С КАКВИ ДУМИ ДА ГО ОПИШЕМ ,НАЙ ДОБРИЯ УПРАВИТЕЛ В БЪЛГАРИЯ!!!  НЕ Е САМО УПРАВИТЕЛ ДА СЕДИ В ОФИСА ,  ЗАЕДНО С ПЕРСОНАЛА ЗАРЕЖДА СТОКА ,ОБСЛУЖВА НА ЩАНДА , РАБОТИ И НА КАСАТА И ИЗПРАЩА КЛИЕНТИТЕ С УСМИВКА , И ДОРИ ПРИЕМА СТОКА!!! БРАВО !             

 

каварна
Автор: Anonymous да 2009-09-09 @ 21:02 EEST

а това какво общо има с конската глава?

каварна
Автор: Anonymous да 2009-09-09 @ 21:42 EEST
Bravo na Prezidenta Stoianov ! Tezi nahalnici si go zaslujavat. Malko mu e edin plesnik na tozi palia4o.. Uspeh na Prezidenta Stoianov!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди