изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:46 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Новини

През изминалото денонощие на  територията на Областна дирекция на МВР - гр. Добрич са регистрирани шест криминални престъпления.



· На 09 септември 2009 г. във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение от 64-годишна жена от с.Карапелит, за това, че била измамена от неизвестен извършител. Около 15,30 часа е получила обаждане по телефона от непознат мъж, който й съобщил, че брат й е причинил катастрофа,     при която е загинало дете. За да не му се търси наказателна отговорност, непознатия е поискал сумата от 1500 лева. На тъжителката са дадени указания да занесе сумата до бензиностанцията в края на селото. На мястото, около 16,30 часа, доверчивата жена е предала парите на непознато за нея лице. По-късно жената разбрала, че е измамена и съобщава за това в полицията. По случая е образувано досъдебно  производство.

· На 09.09.2009 г. в с.Кочмар, общ.Тервел неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка  на жител на селото и е извършил кражба на четири овце. Местопроизшествието е посетено от служители на РУ на МВР Тервел. Образувано е досъдебно производство.

· За времето от 10 юни до 09 септември 2009 г. в с.Крапец, община Каварна, неизвестен извършител е проникнал в частен дом, от където е извършил кражба на две ел.дрелки, ъглошлайф, пет газови бутилки, водни помпи, 40 литра алкохол, 2 бр. радиокасетофони, лозарска помпа и кафе-машина. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители на РУ на МВР Шабла. По случая е образувано досъдебно производство.

На територията на областта са регистрирани четири пътно – транспортни произшествия с двама ранени граждани.

            · На 09.09.2009 г. в 16,08 часа по ул.”Христо Ботев” в гр.Добрич, лек автомобил марка “ВАЗ 2101”, управляван от П.Х. /64/ удря пресичащия пешеходец П.П./74/. В следствие на инцидента пешеходеца е получил комоцио и контузия на главата. Настанен е за лечение в МБАЛ Добрич, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

            · На 09,09,2009 г. по ул.”Максим Горки” на кръстовището с ул.”25-ти септември” в гр.Каварна е настъпило пътно-транспортно произшествие между  лек автомобил “Киа Прайд”, управляван от С.Х./49/ и 52-годишна велосипедистка, с инициали С.Ш. от гр.Каварна. В резултат на инцидента, велосипедистката е получила контузия на главата с комоцио и счупена кост на гръбначния прешлен. Настанена е в МБАЛ Каварна, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

През изминалото денонощие на територията на област Добрич са  възникнали два пожара, с нанесени материални щети.

На 09.09.2009 г. в 20,00 часа е възникнал пожар в частен дом в ЖК “Добротица” гр.Добрич. Причина за възникването на пожара е оставен съд на газова печка без наблюдение. Нанесени са материални щети.

По същото време е възникнал пожар в къща в с.Спасово. Причина за инцидента е късо съединение в ел.инсталацията. Огънят е унищожил 120 кв.м покривна конструкция, 300 бали слама, 5 куб.м дърва. След намесата на пожарникарите са спасени животни и домакинско обзавеждане.

 

 

           

10 септември 2009 г.                           ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди