изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:34 EEST
ОПРЕДЕЛЯТ КУПУВАЧА НА РЕДЖИЯТА    
НовиниНа предстоящото заседание на Общинския съвет в Добрич, което ще се проведе на 16 септември, предстои да се избере купувач на Реджията. Общинският нежилищен имот включва дворно място с площ 2490 кв. м. със 7-етажна сграда и изби със застроена площ 679.00 кв.м, което е бивше общежитие.

Търгът е проведен от комисия, определена от местния парламент. Тя е ръководена от общинския съветник Герман Германов, който ще внесе на сесия предложението за определяне на купувача на имота.

В определения срок са били подадени две оферти - от Ангел Ненчов Демиров и Сдружение ”Международен институт по мениджмънт”. Наддаването е започнало с обявяване от председателя на тръжната комисия на началната тръжна цена – 98 650 лв. и стъпка на наддаване – 6 000 лв. Наддаването е започнало с първа стъпка от 104 650 лева. След стъпки от по 6 000 лева Ангел Демиров е достигнал цена от 200 650 лева. От Сдружение ”Международен институт по мениджмънт” са обявили, че се отказват от по-нататъшно наддаване при последно потвърдена от тях цена 194 650 лева. След приключване на наддаването  председателят на тръжната комисия е обявил участника, спечелил търга, Ангел Ненчов Демиров. На второ място е класирано сдружение ”Международен институт по мениджмънт”.

На Общинския съвет ще бъде предложено за спечелил търга да се обяви Ангел Ненчов Демиров при цена 200 650  лева, без ДДС. Той трябва да плати цената накуп най-късно в деня на сключване на договора. На второ място ще бъде предложено да бъде класиран другият участник - Сдружение ”Международен институт по мениджмънт”, предложило цена от 194 650 лева. НДТ

 


Сходни връзки

ОПРЕДЕЛЯТ КУПУВАЧА НА РЕДЖИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди